HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σοφία Μαυρίδου: «Συνεχίζω αυτοδιοικητικά και σταθερά. Υπάρχει πολύ έργο ακόμη να γίνει στην Πιερία…»


Την καλησπέρα μου σε όλους! Τα μάθατε τα νέα εεεε;;;; Η Σοφία η Μαυρίδου και επίσημα προχθές, ανακοινώθηκε πάλι Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας, για τη νέα θητεία της που ξεκίνησε στις 1 Σεπτεμβρίου! Μπράβο της και συγχαρητήρια!

Βέβαια για εμένα προσωπικά ήταν αναμενόμενο, αφού άλλωστε το έγραψα αρκετές φορές φέτος κατά την διάρκεια κυρίως της προεκλογικής περιόδου. Ωστόσο πρέπει να ομολογήσω ότι μια κρυφή χαρά την πήρα κι εγώ, αφού ήταν μια ακόμη δικαίωση των κειμένων μου.



Θα ξεκινήσω από κάτι που έγραψε η ίδια η Σοφία στην χθεσινή της ανάρτηση για το θέμα της τοποθέτησής της ως Αντιπεριφερειάρχης. «Στη ζωή μας καθετί δεν γίνεται τυχαία, αλλά ΟΛΑ έχουν την λογική εξήγηση τους!» έγραψε λοιπόν η Σοφία. Μια μεγάλη αλήθεια που είχα επικαλεστεί κι εγώ κάποια στιγμή για την ίδια! Όποιος διαβάζει σωστά τα γεγονότα γνωρίζει λοιπόν ότι η θέση της Αντιπεριφερειάρχη, δεν δόθηκε χαριστικά στην Σοφία. Δεν της έκανε χάρη ο Τζιτζικώστας. Απλά είδε και κατάλαβε, ότι έχει δίπλα του μια έξυπνη, δυναμική και αποτελεσματική συνεργάτιδα και επειδή κι εκείνος είναι έξυπνος, θέλησε να την αξιοποιήσει ανάλογα. Είναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ όλο αυτό να το καταλάβει κάποιον νοήμων άνθρωπος!

Αν παρακολουθήσει κανείς την πορεία της Σοφίας Μαυρίδου όλα αυτά τα χρόνια θα δει πω ότι έχει καταφέρει το έχει καταφέρει ΜΟΝΗ της, με πολύ πόλεμο από γύρω της και εναντίον της, αλλά και με πολλή δουλειά. Το έχω ξαναγράψει κατά καιρούς πολλές φορές. Η διοίκηση (κάθε διοίκηση) δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα. Αντίθετα η κριτική, και μάλιστα εκ του ασφαλούς από τον καναπέ του σπιτιού μας ή την καρέκλα του καφενείου, είναι εύκολη.

Με άλλα λόγια, η ρήση «Στην ζωή ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τυχαίο» επιβεβαιώνεται απόλυτα και εδώ! Και επειδή ακούγονται διάφορα κακοπροαίρετα σχόλια και διαδίδονται ψευδή πράγματα για πονηρούς σκοπούς εκεί έξω, θα σας αποκαλύψω και κάτι που είναι απόλυτα αληθές.

Η Σοφία, σ’ ερώτησή μου αν ενδιαφέρεται για κάποιο άλλο μετερίζι της πολιτικής, μου απάντηση με σιγουριά και ειλικρίνεια το εξής:  

«Είμαι αυτοδιοικητική, και είμαι αφοσιωμένη στην αυτοδιοίκηση. Υπάρχει πολύ έργο μπροστά μου που μένει να γίνει και θέλω ν’ αφοσιωθώ σ’ αυτό. Έχω άριστες σχέσεις και συνεργασία με όλους τους νέους Δημάρχους, αλλά και βουλευτές της Πιερίας και θεωρώ πως όλοι μαζί θα δουλέψουμε γι’ αυτόν τον αγαπημένο τόπο. Την Πιερία»

Τα συμπεράσματα δικά σας. Ότι άλλο λοιπόν ακούσετε εκεί έξω, τώρα γνωρίζετε την αλήθεια και τον τρόπο που θ’ αντιμετωπίσετε αυτές τις «φήμες».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια