HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ φωτορεπορτάζ της Kapa News απο τη χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη (φωτορεπορτάζ 2ο)

Επίσκεψη πραγματοποίησε εχθές ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συναντηθεί με διάφορους φορείς και να συζητήσει τα προβλήματα που υπάρχουν. Η συνάντηση και η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης στις 3:00 το μεσημέρι.

Η συζήτηση αφορούσε κυρίως όμως την πορεία των έργων στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, με βάση τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ, στις 7 Σεπτεμβρίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, η επικεφαλής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Αποστολος Τζιτζικώστας, οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, οι βουλευτές της ΝΔ (Γκιουλέκας, Ράπτη, Σιμόπουλος, Κούβελας, Βαρτζόπουλος), ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού και πρόεδρος του ΣΕΒΕ κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι φορέων.

H Kapa News πάντα κοντά στις εξελίξεις ήταν εκεί, και αποθανάτισε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την κάμερα της στιγμές απο την επίσκεψη αυτή.

 













































Διαβάστε ακόμη:












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια