HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η κ. Σοφία Μαυρίδου στην διπλή επετειακή εκδήλωση εχθές στη Βέροια για το αργυρό ιωβηλαίο Αρχιερωσύνης (25 έτη) και το χρυσό ιωβηλαίο Ιερωσύνης (50 έτη) του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη, Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα.


Στην εκδήλωση της επετείου για το αργυρό ιωβηλαίο Αρχιερωσύνης (25 έτη) και το χρυσό ιωβηλαίο Ιερωσύνης (50 έτη) του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη, Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, που πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στην Βέροια, βρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου.

Στην εκδήλωση παρών ήταν φυσικά και ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Βεροίας κ. Κώστας Καλαϊτζής, όπως επίσης και ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ, Χαράλαμπος Ατματζίδης, ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ν. Κρήνης & Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεώργιος και άλλοι.


Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε ο Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας, ο οποίος είπε «φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια ιερωσύνης και 25 χρόνια αρχιερωσύνης του Μητροπολίτης μας. 50 χρόνια με ανεξάντλητα ίχνη διαβάσεως σε όλους τους τομείς τις  εκκλησιαστικής διακονίας και δράσεως. Αλλά κυρίως 50 χρόνια διακονίας στις ψυχές των ανθρώπων, που καθοδήγησε κι ενέπνευσε με τον λόγο και το παράδειγμά του».


Γι΄ αυτήν την εκδήλωση λοιπόν η κ. Μαυρίδου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Όταν πριν από ένα χρόνο τιμήθηκα στην Επισκοπή της Βέροιας από την «Αγιότητα Του» και αναφέρομαι στο Πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου-Ποιμενάρχη Βέροιας,Καμπανίας και Ναουσης κκΠαντελεημονα με παρόντα τον Ποιμενάρχη μας κκΓεωργιο (πνευματικό του παιδί) είχα νιώσει βαθιά ικανοποίηση!!Χθες όμως στην Αίθουσα Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Βέροιας αισθάνθηκα συγκίνηση που παρευρέθηκα μετά από προσωπική πρόσκληση του Σεβαστού Ποιμενάρχη κκΠαντελεημονα στην εκδήλωση του «Μυριωνυχου Εύχους» προς τιμήν Του!Επετειακη εκδήλωση εορτασμού για «τα πενήντα έτη της Ιερωσύνης Του και είκοσι πέντε της Αρχιερωσυνης Του»!!Θερμές ευχαριστίες για την τιμή που μου έγινε και Του εύχομαι με σεβασμό και εκτίμηση «ΕΙΣ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ».»

Δείτε την ανάρτησή της.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια