HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το νέο τμήμα AHEPA της Κατερίνης παρουσιάζει την πρώτη του και σημαντική εκδήλωση στην Κατερίνη σε συνέντευξη τύπου (βίντεο)


Το νεοσύστατο τμήμα της AHEPA στην Κατερίνη, παραχώρησε εχθές συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ προκειμένου να ενημερώσει για την σημαντική και πρώτη εκδήλωση που πρόκειται να κάνει αυτό το Σάββατο στο Πνευματικό Κέντρο ΕΚΑΒΗ.



Στην συνάντηση αυτή με τους δημοσιογράφους της πόλης, από την πλευρά της AXEPA ήταν παρόντες όλα τα ιδρυτικά μέλη της (δείτε φωτογραφία), ενώ την παρουσίαση της ταυτότητας και των δράσεων της AXEPA, ανέλαβαν να παρουσιάσουν ο πρόεδρος της στην Κατερίνη κ. Παναγιώτης Ταρενίδης γιατρός καρδιολόγος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας, ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, επίσης γιατρός, πρώην Υπουργός Υγείας, πρόεδρος του ΣΕΒΕ, πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Α.Ε. και πετυχημένος επιχειρηματίας, μέτοχος της πασίγνωστης παγκοσμίως πια εταιρείας «Κωνσταντόπουλος Α.Ε. – Olymp», και τέλος ο κ. Γιώργος Παπαδημητρίου, μέλος της AHEPA, επίσης επιχειρηματίας εργολάβος.

Το τμήμα της Κατερίνης ιδρύθηκε τον περασμένο Μάρτιο και είχε την πρώτη δράση του με συμμετοχή σε εκδήλωση του ΟΡΦΕΟ με τον κ. Παντεμερλή.


Το τμήμα της Κατερίνης είναι το 39ο και το όνομα του παραπέμπει στο βουνό των Θεών, τον Όλυμπο : «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ HJ-39».

Μέχρι στιγμής έχουν εγγραφεί 18 μέλη και ήταν επιθυμία των ιδρυτών των ΑΧΕΠΑ να μπει η Κατερίνη και η Πιερία στον παγκόσμιο χάρτη με δράσεις, εκδηλώσεις κ.α.

Στο προσεχές μέλλον σύμφωνα με τους ομιλητές αναμένεται να δούμε και στην πόλη μας δράσεις με επίκεντρο την Υγεία, τον Πολιτισμό, την Εκπαίδευση κ.α.


Για να γραφτεί κάποιος στην ΑΧΕΠΑ, θα πρέπει να είναι Έλληνας και χριστιανός (όχι απαραίτητα ορθόδοξος), ενώ θα πρέπει να προταθεί από δυο μέλη.

Οι AXEPA είναι γνωστοί για τη δράση τους στις ΗΠΑ, αλλά πλέον δραστηριοποιούνται και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη τύπου:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια