HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Να μια καλή ερώτηση που πέρασε στα… «ψιλά» των τοπικών ΜΜΕ. «Κινδυνεύει ν’ αφαιρεθεί η άδεια εκπομπής του Δημοτικού ραδιοφώνου;»


Μπορεί να πρωταγωνίστησαν οι αυξήσεις των τελών στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ωστόσο στα προ ημερησίας διάταξης παρουσιάστηκε ένα θέμα με πολύ ενδιαφέρον. Το θέμα, (ή το ερώτημα αν θέλετε), το έθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Θωμάς Αναστασιάδης στην διοίκηση του Δήμου.

Η προ ημερησίας διάταξης ερώτηση που κατέθεσε λοιπόν ο Θωμάς Αναστασιάδης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο αφορούσε το Δημοτικό Ραδιόφωνο. Ρώτησε, μεταξύ άλλων ο Θωμάς, αν κινδυνεύει ν’ αφαιρεθεί η άδεια εκπομπής του ραδιοφωνικού σήματος του Δημοτικού Ραδιοφώνου, δεδομένου ότι η λειτουργία του, με επίσημη απόφαση της νέας διοίκησης του Δήμου Κατερίνης, σταμάτησε στις 26 Σεπτεμβρίου, με αιτιολογία την μετεγκατάστασή του σε άλλο μέρος.

Μπορεί σε αρκετούς από εσάς εκεί έξω να μην έλειψε το Δημοτικό Ραδιόφωνο γιατί ενδεχομένως να μην ήσασταν ακροατές του, όμως το να κλείσει ή να χαθεί η άδειά του δεν θα ήταν ότι καλύτερο, αφού πρόκειται κατ’ αρχάς για μια επιχείρηση του Δήμου, που άσχετα αν μέχρι τώρα δεν ήταν κερδοφόρα, μπορεί να γίνει με μια σωστή στελέχωση και οργάνωση και να επιφέρει επιπλέον έσοδα στον Δήμο, που τα έχει τόσο ανάγκη όπως ομολογεί πια σήμερα και η ίδια η διοίκηση. Από την άλλη το δημοτικό ραδιόφωνο είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να προβληθεί ο πολιτισμός μας, αλλά και να γίνεται σωστή, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των δημοτών.

Η απάντηση λοιπόν που έλαβε ο Αναστασιάδης στην ερώτησή του ήταν ότι η προσωρινή αναστολή λειτουργίας έγινε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Αυτό φυσικά θα φανεί σύντομα και προσωπικά εύχομαι να είναι ακριβώς έτσι.

Αυτό που δεν ακούσαμε βέβαια, είναι ότι μετά από 2 μήνες αναστολής της λειτουργίας του λόγω μετεγκατάστασης, δεν ξέρουμε που,  πότε και με τι κόστος θα ανοίξει το νέο και κυρίως ΓΙΑΤΙ δεν έκαναν όλες τις προετοιμασίες να ετοιμαστούν οι νέες εγκαταστάσεις και μετά να προβούν στο κλείσιμο και την άμεση λειτουργία του νέου ραδιοφωνικού σταθμού.

Δείτε ολόκληρη την ερώτηση του κ. Θωμά Αναστασιάδη:



Σχόλιο της Kapa News: Ελπίζουμε και ευχόμαστε πολύ σύντομα να διευκρινιστεί και να ξεκαθαριστεί αυτό το θέμα που θεωρούμε ότι είναι μεγάλης σημασίας. Το γιατί έχει όμως μεγάλη σημασία θα το πούμε άλλη φορά.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια