HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο κύβος ερρίφθη! Τέρμα τα σενάρια για το Νοσοκομείο Κατερίνης – Σαλονικιός ο νέος Διοικητής!

Η αλήθεια είναι ότι οι καθυστερήσεις της κυβέρνησης στην τοποθέτηση στελεχών σε θέσεις ευθύνης γενικά, έχει δημιουργήσει μια αλυσίδα προβλημάτων.

Πιο συγκεκριμένα όμως η καθυστέρηση του υπουργείου Υγείας στην τοποθέτηση διοικητών στα Νοσοκομεία της χώρας, εκτός των προβλημάτων λειτουργίας των νοσοκομείων, αφού πολλοί νυν διοικητές περιμένουν την αντικατάστασή τους, και άρα έχουν μειώσει τις δραστηριότητές τους, έχει δώσει και αρκετό χώρο ώστε να δημιουργηθεί μια παραφιλολογία γύρω απο το θέμα που τελικά παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει αλλού. Συμβαίνει και στην Κατερίνη, με αποτέλεσμα να ακούγονται διάφορα fake news και διάφορα ονόματα διεκδικητών  για την θέση του διοικητή του Γ.Ν. Κατερίνης. Ευτυχώς όμως όλα αυτά τελειώνουν με την ανακοίνωση των ονομάτων των διοικητών τις επόμενες ημέρες.

Αξιόπιστες πηγές της Kapa News αναφέρουν πως η θέση του νέου διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης έχει κλειδώσει, και ότι σε λίγες ημέρες (ίσως και εντός της ερχόμενης εβδομάδας) θ' ανακοινωθεί. Βέβαια θα στεναχωρηθεί αρκετός κόσμος της Κατερίνης που είχε προσμονές για την θέση, αλλά υπάρχει λόγος που τελικά δεν κατέλαβε την θέση τοπικό στέλεχος της Ν.Δ.

Ο λόγος είναι ότι οι 3 βουλευτές δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε μια κοινή πρόταση προσώπου στην συνάντησή τους με τον Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια. Επόμενο ήταν λοιπόν, η διοίκηση του Υπουργείου Υγείας να χρησιμοποιήσει το κριτήριο της εντοπιότητας ως αρνητικό προσόν και να στρέφεται σε άλλες επιλογές, από άλλους νομούς.

Οι πληροφορίες μας λοιπόν αναφέρουν ότι ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης είναι Θεσσαλονικιός, και ότι δεν είναι απο τον τομέα της υγείας (γιατρός, φαρμακοποιός κ.λ.π.), αλλά πρόκειται για τεχνοκράτη. Δηλαδή μάνατζερ διοίκησης με σπουδές και στα οικονομικά, αλλά και στην διοίκηση. Έχει αρκετά "βαρύ" βιογραφικό και αναμένεται να κάνει πολύ καλή δουλειά στην Κατερίνη.

Με βάση τις παραπάνω πληροφορίες λοιπόν, σταματούν εδώ τα όποια σενάρια και ονόματα γύρω απο το θέμα αυτό. Ελπίζουμε όλο αυτό να γίνει ωστόσο για το καλό της τοπικής κοινωνίας.



Ρεπορτάζ: Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια