HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο δικηγόρος κ. Εμμαν. Παπάς μιλάει για την επιτυχία του στην αποτροπή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας


Μια πολύ σημαντική είδηση έφτασε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Kapa News, και αφορούσε την αναστολή του πλειστηριασμού της Α΄ κατοικίας πολίτη, ο οποίος είχε επισπευθεί από πιστωτικό ίδρυμα πέτυχε φυσικό πρόσωπο το οποίο όφειλε συνολικά το ποσό των 750.000,00 € σε Τράπεζες, Εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία.


Θεωρούμε σημαντική την είδηση γιατί ακριβώς σήμερα, μια άλλη είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, και αφορά το νέο κύμα πλειστηριασμών που έρχεται και αφορά 200.000 ακίνητα. Η πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών που έρχεται, χωρίς προστασία, με χιλιάδες οικογένειες να χάνουν τα σπίτια τους, οδηγεί την ελληνική αγορά σε τέλμα. Οι ρυθμίσεις τελειώνουν, η πλατφόρμα για την προστασία της πρώτης κατοικίας κλείνει στο τέλος του έτους και οι τράπεζες που ετοιμάζουν μπαράζ πλειστηριασμών, προσπαθούν να απεντάξουν χιλιάδες αιτούντες προστασία από τον νόμο Κατσέλη.


Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, η σημερινή επιτυχία του έγκριτου νομικού συμπολίτη μας κ. Μανώλη Παπάς, ακούγεται πολύ ελπιδοφόρα για όλους όσους βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση. Βέβαια η κορύφωση της επιδείνωσης της κατάστασης αναμένεται στην αρχή της νέας χρονιά, ωστόσο η σωστή και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών θα βοηθήσει στο ν’ αποφύγουμε πολύ άσχημες καταςτάσεις.
Αναγνωρίσαμε την σημαντικότητα της είδησης και επισκεφθήκαμε το γραφείο του κ. Παπάς για να ακούσουμε τις λεπτομέρειες, αλλά και το πως θα μπορέσουμε να προλάβουμε ή ακόμη να προφυλαχτούμε από τέτοιες δύσκολες καταστάσεις.


Δείτε λοιπόν τι μας είπε ο κ. Μανώλης Παπάς και η συνεργάτης του κ. Ανθή Σόκα για το θέμα:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια