HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ακόμη μια διάκριση για τον πρόεδρο του ΣΕΒΕ κ. Γιώργο Κωσταντόπουλο (φωτογραφία)

Στην χθεσινή (22/11/2019) εκδήλωση επιβράβευσης για τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, βρέθηκε εχθές ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος προκειμένου να παραλάβει ένα τιμητικό βραβείο από την Ένωση οικονομικών και εμπορικών υπαλλήλων του υπουργείου Εξωτερικών.

Ήταν μια Τιμητική βράβευση του Γιώργου Κωνσταντόπουλου για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει μέχρι σήμερα στη χώρα.

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι για 8η συνεχόμενη χρονιά, η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την Ethos Awards, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργάνωσαν τα εξαγωγικά βραβεία Greek Exports Awards 2019 (#gea19), με στόχο να αναδείξουν επιβραβεύσουν τους ανθρώπους, τις ιδέες και τις συνεργασίες μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας.

Άλλη μια απόδειξη του ότι ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο για την Πιερία, αλλά και για ολόκληρη την χώρα. Όποια θέση ευθύνης έχει υπηρετήσει μέχρι ήμερα την έχει τιμήσει και έχει τιμηθεί για τις υπηρεσίες του. Έχει αποδείξει με την ακούραστη και εξαιρετική δουλειά που προσφέρει, ότι μοναδικός του στόχος είναι το καλό της χώρας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια