HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Όλα γίνονται «στο πόδι» τελικά! Τοποθέτησαν πρόσφατα κολώνα στη μέση του πεζοδρομίου αδιαφορώντας για την επικινδυνότητα του.

Οι εικόνες που βλέπετε έφτασαν στα γραφεία μας συνοδευόμενες από διαμαρτυρία κατοίκων της περιοχής.
Η κολόνα της εικόνας τοποθετήθηκε πρόσφατα (την περασμένη εβδομάδα) στη οδό Αναπαύσεως, παρά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων ότι είναι επικίνδυνο το σημείο, αφού αναγκάζει τους πεζούς να παρακάμψουν κατεβαίνοντας στον δρόμο και κινδυνεύοντας τη ζωής τους.

Η κολόνα ανήκει στον ΟΤΕ απ’ ότι μας πληροφορούν οι περίοικοι. Την ημέρα που την τοποθετούσαν οι εργάτες, κάποιοι κάτοικοι της περιοχής που ήταν στο παρόντες διαμαρτυρήθηκαν για το σημείο που επέλεξαν να τοποθετήσουν την συγκεκριμένη κολόνα, αλλά οι εργάτες αδιαφόρησαν και τους παρέπεμψαν στα κεντρικά του ΟΤΕ να κάνουν τα παράπονά τους.

Από τις εικόνες, είναι εμφανές ότι εδώ ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος για τους πεζούς ή τις μητέρες με τα καροτσάκια να περάσουν απ΄ το σημείο, αφού θα πρέπει (με δική τους ευθύνη) να παρακάμψουν κατεβαίνοντας στον δρόμο, μια και όπως βλέπετε δεν χωράει άνθρωπος να περάσει απο εκεί.

Τώρα αν ψάξει κανείς το πως τοποθετήθηκε εκεί η συγκεκριμένη κολόνα, μάλλον θ’ απογοητευθεί. Αν υπήρχε μελέτη, αν έγινε αυτοψία στο σημείο για να διαπιστωθεί ότι είναι εντάξει για να τοποθετηθεί κολόνα, αν υπήρχε άδεια από τον Δήμο και το ποιος έδωσε την τελική εντολή τοποθέτησης της κολόνας, είναι μια μάλλον μεγάλη και… «δύσκολη» ιστορία.

Αναρωτιέται ο πολίτης μετ’ απ’ όλες αυτές τις κακοτεχνίες που βλέπει καθημερινά στην ευρωπαϊκή πόλη της Κατερίνης του 2019-2020: «Ρε μπας και γίνονται όλα στο πόδι τελικά;»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια