HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πολύ καλή κίνηση η συνεργασία Γερολιόλου και Ξυπτεράς σε θέματα τουρισμού στον Δήμο Δίου-Ολύμπου! Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!

Μόλις πριν μερικές ημέρες έμαθα ότι ο Δήμαρχος Δίου –Ολύμπου κ. Βαγγέλης Γερολιόλιος, προχώρησε σε μια πολύ καλή και έξυπνη θα λέγαμε κίνηση, τοποθετώντας ΑΜΙΣΘΙ φυσικά, την πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, κ. Ευαγγελία Ξυπτερά, ως ειδική σύμβουλο στον Δήμο του σε θέματα τουρισμού.

Να θυμίσω ότι η κ. Ξυπτερά με την πολυετή θητεία της ως πρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων, αλλά και ως επιχειρηματίας η ίδια στον τομέα του τουρισμού, διαθέτη μεγάλη εμπειρία στο πολύ σημαντικό για τον τόπο μας κεφάλαιο του τουρισμού. Ως εκ τούτου, θεωρούμε ότι η συμβολή της θα είναι σημαντική στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου. Επίσης να τονίσουμε ότι το προϊόν του τουρισμό είναι μία από τις βασικές πηγές εισοδήματος της Πιερίας, αφού είμαστε κατ’ εξοχήν τουριστικός προορισμός στον παγκόσμιο χάρτη.

Επομένως, η κίνηση του Δημάρχου κ. Γερολιόλιου να ζητήσει της συνεργασία της κ. Ξυπτερά, τοποθετώντας την ως ειδική συνεργάτη (τονίζουμε αμισθί) στον τομέα του τουρισμού στον Δήμο του, ήταν πολύ έξυπνη, και ενδεχομένως να παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον, στην ανάπτυξη του τόπου και την ενίσχυση της οικονομίας του.

Εύχομαι ολόψυχα λοιπόν καλή επιτυχία και στους δύο και καλά αποτελέσματα στο έργο τους!




Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια