HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απίστευτη ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ για το Νοσοκομείο Κατερίνης!!! Έγκυος νεαρή γυναίκα βρίσκεται στην εντατική με ανακοπή και εγκεφαλικό οίδημα λόγω…

Μόλις πριν λίγα λεπτά στην μεσημεριανή εκπομπή της κ. Τατιάνας Στεφανίδου έγινε αναφορά για ένα πάρα πολύ σοβαρό περιστατικό που αφορά μια νεαρή γυναίκα από την Πιερία, που νοσηλευόταν λόγω εγκυμοσύνης, και που μετά την καισαρική που υπέστη, έπαθε ανακοπή και εγκεφαλικό οίδημα λόγω χορήγησης φαρμάκου στο οποίο είχε δηλώσει ότι είχε αλλεργία!!!

Οι πληροφορίες που ακούστηκαν στην σημερινή εκπομπή της κ. Στεφανίδου, αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όπου μεταφέρθηκε μετά το προαναφερόμενο συμβάν και βρίσκεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Οι συγγενείς της αρνήθηκαν για την ώρα να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία της άτυχης γυναίκας.

Η αγωνία του έχει κορυφωθεί και κάθε λεπτό που περνάει η εν λόγω γυναίκα στην εντατική είναι ένα μαρτύριο για την οικογένεια και τον σύζυγο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι έχει ήδη ένα μικρό παιδί και αυτό που αναμέναν ήταν το δεύτερο της οικογένειας.

Ήδη ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν την άτυχη εγκυμονούσα στην εντατική. Πάντως ο σύζυγος της ανέφερε ότι κατά την εισαγωγής της στο Νοσοκομείο της Κατερίνης είχε δηλώσει τις αλλεργίες της και το στοιχείο αυτό θα πρέπει να βρίσκεται αυτή η πληροφορία.

Το βρέφος παραμένει στο νοσοκομείο Κατερίνης και είναι καλά στην υγεία του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Ευχόμαστε η εξέλιξη της υγείας της γυναίκα να είναι θετική και το τέλος της περιπέτειας που βιώνει αυτή την ώρα να είναι αίσιο.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια