HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κυριακάτικο πρωινό καφέ οι «Άτηρες» ή κάτι ετοιμάζουν για τα Χριστούγεννα; Θα δείξει…

Ο φακός της Kapa News συνέλαβε σήμερα το μεσημέρι τα μέλη του νεοσυσταθέντος φιλανθρωπικού μορφωτικού-πολιτιστικού συλλόγου «Άτηρα» σε κεντρικό καφέ της Κατερίνης, ν’ απολαμβάνουν το Κυριακάτικο καφεδάκι τους.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι βρέθηκαν όλες μαζί εκεί σήμερα, μετά από μια εκδήλωση που επισκέφθηκαν. Συγκεκριμένα οι «Άτηρες» παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του Θρακών Κατερίνης για την παραδοσιακή «Βαρβάρα» σήμερα το πρωί, και κατόπιν, όλες μαζί απόλαυσαν το καφεδάκι τους.

Ωστόσο έχουμε την υποψία (και τις πληροφορίες), ότι ο σημερινός τους καφές δεν ήταν και τόσο «αθώος»... Οι «Άτηρες», φαίνεται να ετοιμάζουν κάτι πολύ ηχηρό εν’ όψει των Χριστουγέννων. Το τι ακριβώς είναι αυτό θα το μάθουμε πολύ σύντομα.

Φαίνεται πως ο νέος αυτός φιλανθρωπικός μορφωτικός-πολιτιστικός σύλλογος με την επωνυμία «Άτηρα», ήλθε για να γράψει την δική του ιστορία στην πόλη. Τα μέλη του, είναι αποφασισμένα να κάνουν την διαφορά. Και απ’ ότι φαίνεται μπορούν, γιατί είναι αμιγώς τοπικός ο συγκεκριμένος σύλλογος, δεν έχουν εξαρτήσεις και δεσμούς εκτός Κατερίνης, και δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν εκτός του συμπολίτες τους.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια