HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Έτσι τίμησαν σήμερα οι «Άτηρες» την παγκόσμια ημέρα Αγάπης! Μπράβο κορίτσια! Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε…

Για κάθε άνθρωπο η αγάπη είναι κάτι διαφορετικό, ανάλογα το πως την βιώνει. Αλήθεια… Αναρωτηθήκατε τι σημαίνει για εσάς η λέξη «Αγάπη»;

«Όταν κάποιος σ' αγαπάει, ο τρόπος που λέει το όνομά σου είναι διαφορετικός. Ξέρεις ότι το όνομά σου είναι ασφαλές στο στόμα του.»… είπε η Βασιλική η οποία είναι 9 ετών.

Για τις Άτηρες όμως, αγάπη σημαίνει προσφορά, αλληλεγγύη και ανθρωπιά! Γιατί οι Άτηρες, όπως φαίνεται από την μικρή έως τώρα δράση τους, αφού είναι ένας νεοσύστατος σύλλογος, έχουν την αγκαλιά τους πάντα ανοιχτή σε όποιον την έχει ανάγκη ή την ζητήσει. Αυτό είναι και το σημερινό τους μήνυμα προς την τοπική κοινωνία, το οποίο και έστειλαν με την πράξη αγάπης που οργάνωσαν και πραγματοποίησαν στη σημερινή τους συνάντηση, προκειμένου να τιμήσουν παράλληλα και την ημέρα.

Εδώ και μέρες, οι «Άτηρες» έκαναν την προετοιμασία τους συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι (και όχι μόνο), με σκοπό να βοηθήσουν κάποιες οικογένειες της Πιερίας που περνούν δύσκολα, ειδικότερα αυτές τις άγιες ημέρες. Αφού λοιπόν ήταν έτοιμες, διάλεξαν την 14η Δεκεμβρίου (σήμερα) που έτσι και αλλιώς φέρει το σημαντικό παγκόσμιο μήνυμα της αγάπης, και μοίρασαν την δική τους αγάπη στους συνανθρώπους τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες ωστόσο δεν χρειάζονται. Εκείνο που πρέπει να ξέρουμε είναι ένα. Οι «Άτηρες» με την σημερινή τους δράση, αλλά και με επόμενες που ήδη έχουν σχεδιαστεί και θα τις δούμε στο άμεσο μέλλον, στέλνουν το δικό τους μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε όλους μας. Ας μας γίνουν παράδειγμα προς μίμηση, έτσι ώστε να βάλουμε κι εμείς το δικό μας μικρό λιθαράκι στο χτίσιμο ενός ομορφότερου και πιο ανθρώπινου μέλλοντος του τόπου.

Μερικές φωτογραφίες από την σημερινή δράση τους:















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια