Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η εισήγηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου του στην σύσκεψη για την «Αναπτυξιακή Στρατηγική για το 2020» (βίντεο)

Την σύσκεψη του Επιμελητηρίου Πιερίας του Σαββάτου (11/1/2020) για την Αναπτυξιακή Στρατηγική της Π.Ε. Πιερίας για το 2020 ξεκίνησε ο πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστδούλου με μια ενδιαφέρουσα εισήγηση.

Αφού έκανε κατ’ αρχάς έναν μικρό απολογισμό των μέχρι σήμερα πεπραγμένων, προχώρησε στις δικές του προτάσεις, με κύρια και πρωταγωνιστική εκείνη της κατασκευής του εμπορευματικού σταθμού στην περιοχή της Πιερίας.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την τοποθέτηση και τις προτάσεις του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου:

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.