Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η τοποθέτηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφίας Μαυρίδου στην σύσκεψη του Επιμελητηρίου Πιερίας για την «Αναπτυξιακή Στρατηγική για το 2020»(βίντεο)

Στην εισήγησή της η κ. Μαυρίδου τόνισε ιδιαίτερα ότι ο Οργανισμός Τουρισμού είναι εδώ και είναι έτοιμος για να τον χρησιμοποιήσουν όλοι οι φορείς. Αρκεί να συντονιστούν όλοι μαζί ώστε το αποτέλεσμα να είναι θετικό για τον τόπο.

Ενωτικά και με την φράση “Όλοι Μαζί μπορούμε καλύτερα” ξεκίνησε την ομιλία της η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου και αναφέρθηκε αρχικά στα υπομνήματα της Π.Ε. Πιερίας που εστάλησαν τόσο προς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όσο και προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Περιεχόμενο των υπομνημάτων είναι ο Όλυμπος, τα αναπτυξιακά έργα της περιοχής και οι μελέτες.

Σε άλλο σημείο της εισήγησής της ανακοίνωσε ανοικτή πρόσκληση για συνεργασία όλων των φορέων του τουρισμού της Πιερίας, η Αντιπεριφερειάρχης. “Ο Τουρισμός είναι υπόθεση όλων μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: “Ο Οργανισμός Τουρισμού είναι εδώ με δικό του ΑΦΜ, έτοιμος και επιχορηγείται με 60 χιλιάδες ευρώ από την Περιφέρεια”, καλώντας του δημάρχους και το επιμελητήριο να συμμετέχουν στο εγχείρημα.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την ομιλία της Αντιπεριφερειάρχη:

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.