HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η τοποθέτηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφίας Μαυρίδου στην σύσκεψη του Επιμελητηρίου Πιερίας για την «Αναπτυξιακή Στρατηγική για το 2020»(βίντεο)

Στην εισήγησή της η κ. Μαυρίδου τόνισε ιδιαίτερα ότι ο Οργανισμός Τουρισμού είναι εδώ και είναι έτοιμος για να τον χρησιμοποιήσουν όλοι οι φορείς. Αρκεί να συντονιστούν όλοι μαζί ώστε το αποτέλεσμα να είναι θετικό για τον τόπο.

Ενωτικά και με την φράση “Όλοι Μαζί μπορούμε καλύτερα” ξεκίνησε την ομιλία της η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου και αναφέρθηκε αρχικά στα υπομνήματα της Π.Ε. Πιερίας που εστάλησαν τόσο προς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όσο και προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Περιεχόμενο των υπομνημάτων είναι ο Όλυμπος, τα αναπτυξιακά έργα της περιοχής και οι μελέτες.

Σε άλλο σημείο της εισήγησής της ανακοίνωσε ανοικτή πρόσκληση για συνεργασία όλων των φορέων του τουρισμού της Πιερίας, η Αντιπεριφερειάρχης. “Ο Τουρισμός είναι υπόθεση όλων μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: “Ο Οργανισμός Τουρισμού είναι εδώ με δικό του ΑΦΜ, έτοιμος και επιχορηγείται με 60 χιλιάδες ευρώ από την Περιφέρεια”, καλώντας του δημάρχους και το επιμελητήριο να συμμετέχουν στο εγχείρημα.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την ομιλία της Αντιπεριφερειάρχη:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια