Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του κ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου στην σύσκεψη του Επιμελητηρίου Πιερίας και την συζήτηση για την ανάπτυξη του τόπου(βίντεο)

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στο Επιμελητήριο Πιερίας. Πρόκειται για μια σύσκεψη και μια ανοικτή συζήτηση των φορέων, με την κοινωνία του τόπου, με θέμα την «Αναπτυξιακή Στρατηγική της Π.Ε. Πιερίας για το 2020».

Στην σύσκεψη αυτή συμμετείχαν πολλοί φορείς, αλλά και επαγγελματικές ομάδες της Πιερίας, που τοποθετήθηκαν με συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάπτυξη της Πιερίας. Μεταξύ άλλων λοιπόν, παρών ήταν και ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ, αλλά και πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Α.Ε. κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, οποίος έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα και τεκμηριωμένη εισήγηση στο θέμα.

Ο έμπειρος πολιτικός, αλλά και επιχειρηματίας κ. Κωνσταντόπουλος, κατέθεσε την δική του εμπειρία κατ’ αρχάς ως ιδιοκτήτης της πασίγνωστης τοπικής εταιρείας Κωνσταντόπουλος Α.Ε. – Olymp, αλλά και ως πρόεδρος του ΣΕΒΕ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το επιχειρείν στην Πιερία. Κατόπιν έθεσε υπ’ όψη του Υπουργού Μακεδονίας - Θράκης κ. Καράογλου, των βουλευτών Πιερίας κ.κ. Μπαραλιάκου, Χιονίδη, Μάνης και Σκούφας, του Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα, της Αντιπεριφερειάρχη κυρίας Μαυρίδου και όλων των παρευρισκόμενων, τις δικές του προτάσεις για το πως θα πρέπει να κινηθούν όλοι προς όφελος του τόπου.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την τοποθέτηση και τις προτάσεις του κ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου:

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.