HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Επιτέλους ανέλαβε ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης! Καλορίζοκος, σιδεροκέφαλος και καλή επιτυχία στο έργο του!!!


Φαντάζομαι τα μάθατε τα νέα έτσι; Από εχθές ανέλαβε και επίσημα ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης, κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου! Καιρός ήταν!

Ξέρω, δεν φταις εσύ. Το καθυστερημένο το ΦΕΚ φταίει… Τέλος πάντων όμως. Όπως λέει και ο σοφός λαός, «Κάλλιο αργά, παρά ποτέ..»! Η αλήθεια είναι πως ήλθες στην ώρα σου, γιατί άλλον έναν απολογισμό πεπραγμάνων, δεν θα τον άντεχα… Καλορίζικος λοιπόν κ. Χατζηγεωργίου, και καλή επιτυχία στο έργο σου!

Αν κι εγώ το έλεγα και το έγραφα μήνες τώρα, τα «παπαγαλάκια» της πόλης, (για τους δικούς τους γνωστούς λόγους) είχαν λυσσάξει! Και «όχι δεν θα έρθει τελικά…», και «ακυρώθηκε η τοποθέτησή του…» και άλλα τέτοια ευτράπελα. Επιτέλους όμως, ήλθες κ. Χατζηγεωργίου, και θα βγάλουν τον σκασμό πια! Πάει αυτό…

Εύχομαι (και ελπίζω) να σ’ έχουν κατατοπίσει σχετικά με την έδρα που ανέλαβες. Δεν εννοώ τεχνικά. Αυτά είμαι σίγουρος ότι θα τα βρεις. Για την ανθρωπογεωγραφία του τόπου μιλώ. Ξέρεις… Το «Who is who» του καθενός που θα συναντάς στο εξής λέω… Ποιος είναι ποιος, τι κάνει, τι ιδιότητα έχει, από που κρατάει η σκούφια του, και γενικά τι θέλει να πει ο κάθε ποιητής. Αν δεν το έχεις, φρόντισε να το κάνεις σύντομα αγαπητέ κ. Διοικητά, για να περάσεις την θητεία σου όσο το δυνατόν καλύτερα και με λιγότερα «θέματα»…

Τέλος πάντων. Και αυτά τα βρεις. Για την ώρα, Καλωσήλθες στην Κατερίνη και καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο σου αγαπητέ κ. Χατζηγεωργίου! Σιδεροκέφαλος!!!



Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε περισσότερα Παραπολιτικά εδώ!

Χρόνια Πολλά για την γιορτή σου Θανάση Λιακόπουλε, αλλά….




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αυτό το"Who is who"πολύ ωραίο!Εάν είσαι του κόμματος μας καλώστονε,αλλιώς,ούστ ρε κόπανε απ΄την παράγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!