HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το μήνυμα του μικρού ήρωα Παναγιώτη Ραφαήλ για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊου (ΦΩΤΟ)

Το δικό του μήνυμα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την αναγκαιότητα να τηρηθούν τα μέτρα  για να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού, στέλνει ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, ο οποίος πλέον μετά την περιπέτεια της υγείας του και τη θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε στην Αμερική επέστρεψε με την οικογένειά του στην Αθήνα.

Η ανάρτηση που έγινε μέσα από τη σελίδα στο Facebook "Γίνε ο Ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ" στηρίζει την καμπάνια "Μένουμε Σπίτι" και στέλνει το μήνυμα  ότι οι ευπαθείς ομάδες πρέπει να προστατευθούν από όλους.

Η ανάρτηση αναφέρει:

"Καλησπέρα σε όλους μου τους φίλους. Ξέρετε ότι θα σας είμαι για πάντα ευγνώμων που με στείλατε στην Αμερική και κατάφερα να πάρω τη θεραπεία που θα με κάνει δυνατό. Σ' αύτη τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, θα ήθελα να σκεφτείτε όλους εμάς που είμαστε ευάλωτοι σε κάθε ιό και μια απλή ίωση μπορεί να μας κάνει πολύ κακό. Ξέρω ότι θα το πράξετε και θα κάνετε το σωστό για  ακόμα μια φορά. Μένουμε σπίτι για να προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες. Είναι περισσότεροι από όσοι πιστεύουμε. Ας φερθούμε ώριμα και όχι επιπόλαια. Είναι στο χέρι μας να σταματήσουμε την εξάπλωση του ίου. Εξάλλου έχουμε αποδείξει ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Με πολλή αγάπη, ο Παναγιώτης Ραφαήλ σας."



Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια