HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δήλωση ΒΟΜΒΑ από τον πρώην πρόεδρο του «Βενιαμίν» κ. Χάρη Αναστασίου: «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ»


Μ’ ένα μακροσκελές κείμενο, γεμάτο αποκαλύψεις και αιχμές, ο ιδρυτής και με μέχρι πρότινος πρόεδρος του πασίγνωστου σε όλη την χώρα και όχι μόνο ιδρύματος «Βενιαμίν», μαζί με την σύζυγό του κ. Τζοάννα, διαχωρίζουν πλήρως την θέση τους από το ίδρυμα!

Χαρακτηριστικά το κείμενο που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ξεκινάει με την φράση: «ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ: Η Τζοάννα και ο ιδρυτής του ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ.»

Τα όσα αναφέρει στη συνέχεια είναι πραγματικά πολύ σοβαρά. Σίγουρα, η συγκεκριμένη δήλωση του κ. Αναστασίου, είναι η αρχή μιας ιστορίας που ξεκινάει σήμερα και απ΄ ότι φαίνεται θ’ απασχολήσει την τοπική κοινωνία ( ίσως και όχι μόνο) για πολύ καιρό. Τα όσα αναφέρονται στην συγκεκριμένη ανάρτηση προαναγγέλλουν σοβαρές εξελίξεις, τις οποίες θα παρακολουθούμε στενά, και για ότι νεότερο θα σας ενημερώνουμε συνεχώς.

Ολόκληρη η δήλωση του κ Χάρη Αναστασίου αναφέρει:

«ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ:

Η Τζοάννα και ο ιδρυτής του ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ.
Με πρωτοβουλία του νέου προέδρου, έχουμε απομακρυνθεί από το παιδί μας, τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ.
Δυστυχώς η αυτοπροβολή, απληστία, η δόξα και η αχαριστία στον ίδιο τον ευεργέτη, είναι πλέον οι αρετές της εποχής μας οι οποίες με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν ένα άξιο φορέα στην καταστροφή.
Είμαστε πολύ ενοχλημένοι με την παρούσα κατάσταση. Ο νέος πρόεδρος κατόρθωσε να απογοητεύσει τη μεγάλη κυρία του ΒΕΝΙΑΜΙΝ, τη Τζοάννα, γιατί χωρίς αυτήν την Κυρία «ΒΕΝΙΑΜΙΝ δεν υπάρχει».
Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ που με ιδρώτα και θυσίες ιδρύσαμε, μας πέταξε έξω «με νόμιμες διαδικασίες», με ΝΕΑ ΜΕΛΗ της τελευταίας στιγμής και νέο ΔΣ και μαζί με μας πέταξε έξω και την αντιπρόεδρο του ΒΕΝΙΑΜΙΝ Άννα, μαζί με το σύζυγό της Γιώργο, που ήταν για 30 χρόνια υπεύθυνοι του γραφείου του ΒΕΝΙΑΜΙΝ στις ΗΠΑ και οι κύριοι χρηματοδότες -με το ένα τρίτο- των δωρεών του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Ήταν επίσης συνοδοιπόροι μας στο έργο με τα ευάλωτα παιδιά.
Σε μια συζήτηση πριν λίγες μέρες η Τζοάννα, καθώς συζητούσαμε τα τελευταία τεκταινόμενα, με δάκρυα στα μάτια μού είπε:

«Όλα αυτά τα χρόνια, από τη μέρα που εγκατασταθήκαμε στην Ελλάδα στις 9 Φεβρουαρίου 1993, ακριβώς πριν 31 χρόνια, εργαστήκαμε με όλες τις δυνάμεις μας για να βοηθήσουμε ορφανά και ευάλωτα παιδιά που ήταν η προτεραιότητα του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Δεν προβάλαμε τους εαυτούς μας, ο κόσμος στην Κατερίνη δεν ξέρει το επίθετό μας, σε γνωρίζει ως «Χάρη, ή κ. Χάρη, ή κ. ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Κτίσαμε το σπίτι του ΒΕΝΙΑΜΙΝ σε οικόπεδο που κληρονόμησες από τη μητέρα σου. Αυτά που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες αποδεικνύουν ότι ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ που υποστήριξε 1600 παιδιά στα τελευταία 30 χρόνια, έχει αλλάξει, και το σύνθημα που θεσπίστηκε από το 1993, στην ίδρυσή του: ‘Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ κάνει καλύτερο τον κόσμο κάθε παιδιού που υποστηρίζει’ δεν ισχύει πλέον».
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ η τεκμηριωμένη αντικειμενική Αξιολόγηση – Εκτίμηση της οικιοθελούς παράδοσης της προεδρίας του ΒΕΝΙΑΜΙΝ από τον ιδρυτή Χάρη Αναστασίου στον Άρη Πετρίδη, τον Οκτώβριο 2021, έως τις εκλογές της 11/2/2024.
Φαντάζομαι ότι μου επιτρέπεται να κάνω αυτή την αξιολόγηση την οποία οφείλω στα παιδιά που στηρίξαμε και σε αυτούς που στήριξαν τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ για τα περασμένα 30 χρόνια και εμπιστεύτηκαν τον τρόπο με τον οποίο ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ πορεύτηκε.
Επίσης, με την Τζοάννα αισθανόμαστε σαν γονείς που κάποιοι αποφάσισαν να μας αποκόψουν από το παιδί μας και τώρα μας λένε, «Ελάτε μαζί μας, αλλά δεν θα έχετε πλέον λόγο, γιατί τώρα κουμάντο κάνουμε ΕΜΕΙΣ, που δεν τα έχουμε ζήσει αλλά τα ξέρουμε καλύτερα από σας που ΤΑ ΖΗΣΑΤΕ, τα περάσατε, τα ξέρετε και στηρίξατε 1600 ευάλωτα παιδιά για 30 χρόνια. Όμως να ξέρετε ότι εμείς, η νέα διοίκηση, βασοζόμαστε στα επιτεύγματα της δικής σας διοίκησης.
ΣΗΜΕΡΑ αρχίζει η σταδιακή δημοσίευση αυτής της αξιολόγησης στον δικό μου FACEBOOK χώρο, για τους δικούς μου FACEBOOK φίλους, για την ενημέρωσή σας, βασισμένη στην αλήθεια, σε γεγονότα και αριθμούς.
ΑΡΧΙΖΩ με μια αποκάλυψη.
Το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ όφελος του νέου προέδρου από τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ.
LYONESS–CASHBACK–LYCONET.
Στη διάρκεια ενός ταξιδιού με τον πρόεδρο στην Αθήνα τον Απρίλιο του 2023, συναντηθήκαμε με την κυρίαΧ, ιδρυτή μιας εταιρίας κοινωνικής ευθύνης η οποία συνεργάζεται με φορείς όπως o BENIAMIN για να τους βοηθήσει να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Στην κυρίαΧ αναγνώρισα μια πανέξυπνη δυναμική προσωπικότητα που θα επιθυμούσα να είναι μέλος ενός μελλοντικού Δ.Σ. του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Μετά από μερικούς μήνες, όταν συζητούσαμε με τον πρόεδρο υποψηφιότητες για μέλη του Δ.Σ. στις εκλογές του Φεβρουαρίου του 2024, τού ανάφερα το όνομα της κυρίαςΧ: «Αυτό δεν μπορεί να γίνει, δεν είναι ηθικό, μέλος του Δ.Σ. να έχει οικονομικό όφελος από τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ». Συμφωνώ απόλυτα, όμως, ας συγκρατήσουμε αυτή τη σοφή φράση του για να δούμε σε ποιους ισχύει σε ποιους ΔΕΝ ισχύει. (Γνωρίζω βέβαια ότι ο πρόεδρος δεν επιθυμεί άτομα δυναμικά, με άποψη, όπως η κυρίαΧ στο ΔΣ αλλά επιθυμεί να έχει γύρω άτομα «του χεριού του»).

Η πρώτη συνάντηση με τον Άρη το 2017 έγινε με συνεργάτη του, ας τον αποκαλούμε Μr.CASHBACK, υπεύθυνο στην περιοχή μας, ενός επιχειρηματικού δικτύου LYONESS–CASHBACK–LYCONET όπου ο Μr.CASHBACK είναι στην κορυφή του επιχειρηματικού δικτύου με δεύτερο στην «ιεραρχία» τον Άρη. Είναι ένας τρόπος που κερδίζεις μέσω αγορών —από συμβαλλόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό— φίλων οι οποίοι εγγράφονται στη δική σου γραμμή-λίστα και από αυτούς έχεις κάποιο οικονομικό όφελος. Κάθε τόσο σου έρχονται «πληρωμές» από την LYONESS–CASHBACK-LYCONET και όσο ψηλά είσαι εγγεγραμμένος στην ιεραρχία αυτού του επιχειρηματικού δικτύου τόσο μεγαλύτερο είναι το οικονομικό όφελος.

Το 2017 ο Άρης και ο Μr.CASHBACK σε κείνη την πρώτη μας συνάντηση μου προέτρεψαν να τοποθετήσουμε τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ και εμένα στο δίκτυο, όπου ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ και οι φίλοι του να κερδίζουν, κάτω από τον πρόεδρο, ενώ είναι φανερό ότι οι προοπτικές κερδών από τη συμμετοχή του ΒΕΝΙΑΜΙΝ και φίλων του συλλόγου είναι σημαντικές. Τα ποσοστά κερδών «επιστροφής» από όλες τις αγορές που κάνει ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ και οι φίλοι του σε συμβαλλόμενες επιχειρήσεις καρπώνονται στον πρόεδρο και στον Μr.CASHBACK. Άρα οι δύο προαναφερθέντες έχουν οικονομικό όφελος από τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ.
Στις 8 Φεβρουαρίου 2024 έλαβα μήνυμα από την CASHBACK ότι στις 15/2/2024 θα γίνει μεταφορά χρημάτων-κερδών μου στο λογαριασμό μου, 66 ευρώ, χρήματα που κέρδισα από δικές μου αγορές και αγορές φίλων μου που είναι γραμμένοι στη δική μου γραμμή-λίστα. Στις επόμενες μέρες έλαβα ακόμα ένα μήνυμα από την LYCONET ότι μια βδομάδα αργότερα θα γίνει άλλη μια μεταφορά χρημάτων-κερδών για 101 ευρώ. Οι δύο καταθέσεις στο σύνολο 167 ευρώ ήδη έχουν κατατεθεί στο λογαριασμό που δήλωσα, δηλαδή σε λογαριασμό του ΒΕΝΙΑΜΙΝ, όχι σε προσωπικό μου λογαριασμό.

Αν το δούμε πιο προσεκτικά. Ο πρόεδρος και άλλα μέλη και οι φίλοι του ΒΕΝΙΑΜΙΝ που εγγράφονται στην CASHBACK-LYONESS–LYCONET έχουμε κάποιο προσωπικό οικονομικό όφελος. Οποιοσδήποτε μπορεί να προμηθευτεί μια κάρτα (όπως στη φωτογραφία), παροτρύνονται φίλοι ΚΑΙ φορείς με τους οποίους ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ συνεργάζεται και υποστηριχτές του ΒΕΝΙΑΜΙΝ να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, της οποίας το μεγαλύτερο οικονομικό όφελος το έχει ο πρόεδρος! Δεν νομίζετε ότι είναι μια καταπληκτική ιδέα για τον πρόεδρο να έχει οικονομικό όφελος από όσους εγγράφονται στη λίστα-γραμμή του ΒΕΝΙΑΜΙΝ σε αυτό το επιχειρηματικό δίκτυο; Το οικονομικό όφελος του προέδρου αυξάνεται καθώς μεγαλώνει ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ και νέοι φορείς και άτομα προστίθενται στην κάρτα CASHBACK-LYONESS–LYCONET. Ας μην ξεχνάμε αυτά που ανέφερα πριν λίγο σχετικά με τη συμμετοχή της κυρίαςΧ στο Δ.Σ. του ΒΕΝΙΑΜΙΝ, ότι ο πρόεδρος είπε: «Δεν είναι ηθικό, μέλος του Δ.Σ. να έχει οικονομικό όφελος από τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ». Τώρα ας καταλάβουμε ότι αυτά που λέει ο πρόεδρος για ηθική ισχύουν ΜΟΝΟ για τους άλλους, δεν ισχύουν για τον ίδιο τον πρόεδρο! Δηλαδή ενώ ένα προτιθέμενο μέλος στο ΔΣ δεν μπορεί να έχει οικονομικό όφελος από τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ, όμως ο πρόεδρος ΜΠΟΡΕΙ. Τώρα το καταλάβαμε!
Αν τα δικά μου κέρδη για τον Φεβρουάριο του 2024 ήταν 167 ευρώ, τα οποία όμως κατατίθενται απευθείας σε λογαριασμό του ΒΕΝΙΑΜΙΝ, μήπως τα κέρδη του προέδρου θα μπορούσαν να είναι ίσως περισσότερα και ίσως πολλαπλάσια των δικών μου;

Η δική μου ανάλυση είναι ότι ο λόγος που ο Άρης Πετρίδης επιθυμούσε τόσο πολύ να αναλάβει την προεδρία του ΒΕΝΙΑΜΙΝ ήταν για να έχει οικονομικό όφελος από αγορές φίλων και υποστηριχτών με μεγάλη μελλοντική προοπτική. Είναι αυτό επιτρεπτό στον ΒΕΝΙΑΜΙΝ; Μήπως δεν είναι ηθικό όπως αναφέρθηκε προηγουμένως ο πρόεδρος σχετικά με την υποψηφιότητα της κυρίαςΧ;
Καλή μας μέρα…

LYONESS–CASHBACK–LYCONET.

Στη διάρκεια ενός ταξιδιού με τον πρόεδρο στην Αθήνα τον Απρίλιο του 2023, συναντηθήκαμε με την κυρίαΧ, ιδρυτή μιας εταιρίας κοινωνικής ευθύνης η οποία συνεργάζεται με φορείς όπως o BENIAMIN για να τους βοηθήσει να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Στην κυρίαΧ αναγνώρισα μια πανέξυπνη δυναμική προσωπικότητα που θα επιθυμούσα να είναι μέλος ενός μελλοντικού Δ.Σ. του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Μετά από μερικούς μήνες, όταν συζητούσαμε με τον πρόεδρο υποψηφιότητες για μέλη του Δ.Σ. στις εκλογές του Φεβρουαρίου του 2024, τού ανάφερα το όνομα της κυρίαςΧ: «Αυτό δεν μπορεί να γίνει, δεν είναι ηθικό, μέλος του Δ.Σ. να έχει οικονομικό όφελος από τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ». Συμφωνώ απόλυτα, όμως, ας συγκρατήσουμε αυτή τη σοφή φράση του για να δούμε σε ποιους ισχύει σε ποιους ΔΕΝ ισχύει. (Γνωρίζω βέβαια ότι ο πρόεδρος δεν επιθυμεί άτομα δυναμικά, με άποψη, όπως η κυρίαΧ στο ΔΣ αλλά επιθυμεί να έχει γύρω άτομα «του χεριού του»).

Η πρώτη συνάντηση με τον Άρη το 2017 έγινε με συνεργάτη του, ας τον αποκαλούμε Μr.CASHBACK, υπεύθυνο στην περιοχή μας, ενός επιχειρηματικού δικτύου LYONESS–CASHBACK–LYCONET όπου ο Μr.CASHBACK είναι στην κορυφή του επιχειρηματικού δικτύου με δεύτερο στην «ιεραρχία» τον Άρη. Είναι ένας τρόπος που κερδίζεις μέσω αγορών —από συμβαλλόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό— φίλων οι οποίοι εγγράφονται στη δική σου γραμμή-λίστα και από αυτούς έχεις κάποιο οικονομικό όφελος. Κάθε τόσο σου έρχονται «πληρωμές» από την LYONESS–CASHBACK-LYCONET και όσο ψηλά είσαι εγγεγραμμένος στην ιεραρχία αυτού του επιχειρηματικού δικτύου τόσο μεγαλύτερο είναι το οικονομικό όφελος.

Το 2017 ο Άρης και ο Μr.CASHBACK σε κείνη την πρώτη μας συνάντηση μου προέτρεψαν να τοποθετήσουμε τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ και εμένα στο δίκτυο, όπου ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ και οι φίλοι του να κερδίζουν, κάτω από τον πρόεδρο, ενώ είναι φανερό ότι οι προοπτικές κερδών από τη συμμετοχή του ΒΕΝΙΑΜΙΝ και φίλων του συλλόγου είναι σημαντικές. Τα ποσοστά κερδών «επιστροφής» από όλες τις αγορές που κάνει ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ και οι φίλοι του σε συμβαλλόμενες επιχειρήσεις καρπώνονται στον πρόεδρο και στον Μr.CASHBACK. Άρα οι δύο προαναφερθέντες έχουν οικονομικό όφελος από τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ.
Στις 8 Φεβρουαρίου 2024 έλαβα μήνυμα από την CASHBACK ότι στις 15/2/2024 θα γίνει μεταφορά χρημάτων-κερδών μου στο λογαριασμό μου, 66 ευρώ, χρήματα που κέρδισα από δικές μου αγορές και αγορές φίλων μου που είναι γραμμένοι στη δική μου γραμμή-λίστα. Στις επόμενες μέρες έλαβα ακόμα ένα μήνυμα από την LYCONET ότι μια βδομάδα αργότερα θα γίνει άλλη μια μεταφορά χρημάτων-κερδών για 101 ευρώ. Οι δύο καταθέσεις στο σύνολο 167 ευρώ ήδη έχουν κατατεθεί στο λογαριασμό που δήλωσα, δηλαδή σε λογαριασμό του ΒΕΝΙΑΜΙΝ, όχι σε προσωπικό μου λογαριασμό.

Αν το δούμε πιο προσεκτικά. Ο πρόεδρος και άλλα μέλη και οι φίλοι του ΒΕΝΙΑΜΙΝ που εγγράφονται στην CASHBACK-LYONESS–LYCONET έχουμε κάποιο προσωπικό οικονομικό όφελος. Οποιοσδήποτε μπορεί να προμηθευτεί μια κάρτα (όπως στη φωτογραφία), παροτρύνονται φίλοι ΚΑΙ φορείς με τους οποίους ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ συνεργάζεται και υποστηριχτές του ΒΕΝΙΑΜΙΝ να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, της οποίας το μεγαλύτερο οικονομικό όφελος το έχει ο πρόεδρος! Δεν νομίζετε ότι είναι μια καταπληκτική ιδέα για τον πρόεδρο να έχει οικονομικό όφελος από όσους εγγράφονται στη λίστα-γραμμή του ΒΕΝΙΑΜΙΝ σε αυτό το επιχειρηματικό δίκτυο; Το οικονομικό όφελος του προέδρου αυξάνεται καθώς μεγαλώνει ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ και νέοι φορείς και άτομα προστίθενται στην κάρτα CASHBACK-LYONESS–LYCONET. Ας μην ξεχνάμε αυτά που ανέφερα πριν λίγο σχετικά με τη συμμετοχή της κυρίαςΧ στο Δ.Σ. του ΒΕΝΙΑΜΙΝ, ότι ο πρόεδρος είπε: «Δεν είναι ηθικό, μέλος του Δ.Σ. να έχει οικονομικό όφελος από τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ». Τώρα ας καταλάβουμε ότι αυτά που λέει ο πρόεδρος για ηθική ισχύουν ΜΟΝΟ για τους άλλους, δεν ισχύουν για τον ίδιο τον πρόεδρο! Δηλαδή ενώ ένα προτιθέμενο μέλος στο ΔΣ δεν μπορεί να έχει οικονομικό όφελος από τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ, όμως ο πρόεδρος ΜΠΟΡΕΙ. Τώρα το καταλάβαμε!
Αν τα δικά μου κέρδη για τον Φεβρουάριο του 2024 ήταν 167 ευρώ, τα οποία όμως κατατίθενται απευθείας σε λογαριασμό του ΒΕΝΙΑΜΙΝ, μήπως τα κέρδη του προέδρου θα μπορούσαν να είναι ίσως περισσότερα και ίσως πολλαπλάσια των δικών μου;

Η δική μου ανάλυση είναι ότι ο λόγος που ο Άρης Πετρίδης επιθυμούσε τόσο πολύ να αναλάβει την προεδρία του ΒΕΝΙΑΜΙΝ ήταν για να έχει οικονομικό όφελος από αγορές φίλων και υποστηριχτών με μεγάλη μελλοντική προοπτική. Είναι αυτό επιτρεπτό στον ΒΕΝΙΑΜΙΝ; Μήπως δεν είναι ηθικό όπως αναφέρθηκε προηγουμένως ο πρόεδρος σχετικά με την υποψηφιότητα της κυρίαςΧ;

Καλή μας μέρα…»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια