HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Φώντας Μπαραλιάκος: «Ακόμη 6 περίπου δισ. ευρώ απο το ΕΣΠΑ ενισχύουν την οικονομία...» (βίντεο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη μέσω Skype, λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην Ελλάδα αυτόν τον καιρό, παραχώρησε σήμερα ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Φώντας Μπαραλιάκος, στον δημοσιογράφο και συνεργάτης μας κ. Πέτρο Σταθακόπουλο.

Ο κ. Μπαραλιάκος μίλησε σχεδόν εφ’ όλης της ύλης. Αναφέρθηκε στα προβλήματα που προκάλεσε ο κορωνοϊός στην χώρα, αλλά και τις λύσεις που έχει δώσει μέχρι στιγμής η κυβέρνηση, αλλά μίλησε και για θέματα τοπικά σε σχέση με τον κορωνοϊό.

Ωστόσο η είδη που έδωσε στον «αέρα» ήταν αυτή της ενίσχυσης της οικονομίας (δείτε τι λέει στο βίντεο που ακολουθεί από το 10:51 λεπτό). Ότι δηλαδή, μετά από επικοινωνία του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάση με την Ε.Ε. πήρε το «πράσινο φως» για να χρησιμοποιήσει με μεγαλύτερη ευελιξία τα τρέχοντα κονδύλια του ΕΣΠΑ. Με απλά λόγια δηλαδή, ενισχύεται με «φρέσκο χρήμα» και χωρίς επιβάρυνση του προϋπολογισμού, η κυβέρνηση με σκοπό να χρησιμοποιήσει αυτά τα κεφάλαια για την τόνωση της αγοράς.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Μπαραλιάκου:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια