Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Φώντας Μπαραλιάκος: «Ακόμη 6 περίπου δισ. ευρώ απο το ΕΣΠΑ ενισχύουν την οικονομία...» (βίντεο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη μέσω Skype, λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην Ελλάδα αυτόν τον καιρό, παραχώρησε σήμερα ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Φώντας Μπαραλιάκος, στον δημοσιογράφο και συνεργάτης μας κ. Πέτρο Σταθακόπουλο.

Ο κ. Μπαραλιάκος μίλησε σχεδόν εφ’ όλης της ύλης. Αναφέρθηκε στα προβλήματα που προκάλεσε ο κορωνοϊός στην χώρα, αλλά και τις λύσεις που έχει δώσει μέχρι στιγμής η κυβέρνηση, αλλά μίλησε και για θέματα τοπικά σε σχέση με τον κορωνοϊό.

Ωστόσο η είδη που έδωσε στον «αέρα» ήταν αυτή της ενίσχυσης της οικονομίας (δείτε τι λέει στο βίντεο που ακολουθεί από το 10:51 λεπτό). Ότι δηλαδή, μετά από επικοινωνία του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάση με την Ε.Ε. πήρε το «πράσινο φως» για να χρησιμοποιήσει με μεγαλύτερη ευελιξία τα τρέχοντα κονδύλια του ΕΣΠΑ. Με απλά λόγια δηλαδή, ενισχύεται με «φρέσκο χρήμα» και χωρίς επιβάρυνση του προϋπολογισμού, η κυβέρνηση με σκοπό να χρησιμοποιήσει αυτά τα κεφάλαια για την τόνωση της αγοράς.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Μπαραλιάκου:
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.