Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συνέντευξη Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Γιώργου Κυριακίδη για την αποκομιδή των σκουπιδιών τον καιρό του κορωνοϊού (βίντεο)

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Γιώργο Κυριακίδη, μάθαμε ότι οι εργαζόμενοι εκεί, συνεχίζουν το έργο τους κανονικά, εν μέσω εποχής κορωνοϊού.

Στην συνέντευξη που ακολουθεί ο κ. Κυριακίδης μας διαβεβαίωσε ότι στον τομέα της καθαριότητας στην Κατερίνη, όλα λειτουργούν κανονικά χάρη στους εργαζόμενους που κατα την άποψή του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, αφού διακινδυνεύουν την υγεία τους και την υγεία των οικογενειών τους, προκειμένου η πόλη να διατηρείται ασφαλής και καθαρή.


Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μας ο κ. Κυριακίδης μας μίλησε για την ανακύκλωση σκουπιδιών και πως οι συνδημότες την καταλαβαίνουν και την εφαρμόζουν.

Ακούστε όλη την συνέντευξη του κ. Κυριακίδη:
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.