Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σάββας Χιονίδης: "Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη χειρίζεται εξαιρετικά την κρίση και έχει λύσεις για την επόμενη μέρα στη χώρα" (βίντεο)

Απόλυτα σίγουρος, αλλά και αισιόδοξος για την επόμενη μέρα του κορωνοϊού εμφανίστηκε ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σάββας Χιονίδης, στην συνέντευξη που παραχώρησε μέσω Skype (λόγω των έκτακτων συνθηκών στη χώρα) στον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο.

Ο κ. Χιονίδης αφού ανέλυσε την σημασία, την αναγκαιότητα αλλά και την αποτελεσματικότητα των μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη στο θέμα της πανδημίας του κορωνοϊού, μίλησε και για το σχέδιο της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα, και την επανεκκίνηση της οικονομίας, η οποία δέχεται σοβαρό πλήγμα αυτό τον καιρό.

Στην ερώτηση που του έθεσε ο δημοσιογράφος για το αν η κυβέρνηση θα πληρώσει στο τέλος του Απριλίου την δόση του δανείου που λήγει στην ευρωπαϊκή τράπεζα, ο κ. Χιονίδης απάντησε πως η χώρα είναι έτοιμη ν' ανταποκριθεί σε όλες τις προκλήσεις και είναι υπολογισμένα όλα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξη ο κ. Χιονίδης επανέλαβε την ανάσα που δόθηκε μέσω της χρήσης των κονδυλίων του ΕΣΠΑ πρόσφατα, και που μπορεί να φτάσει έως και τα 6,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη της συνέντευξη του βουλευτή παρακάτω:
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.