HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σάββας Χιονίδης: "Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη χειρίζεται εξαιρετικά την κρίση και έχει λύσεις για την επόμενη μέρα στη χώρα" (βίντεο)

Απόλυτα σίγουρος, αλλά και αισιόδοξος για την επόμενη μέρα του κορωνοϊού εμφανίστηκε ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σάββας Χιονίδης, στην συνέντευξη που παραχώρησε μέσω Skype (λόγω των έκτακτων συνθηκών στη χώρα) στον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο.

Ο κ. Χιονίδης αφού ανέλυσε την σημασία, την αναγκαιότητα αλλά και την αποτελεσματικότητα των μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη στο θέμα της πανδημίας του κορωνοϊού, μίλησε και για το σχέδιο της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα, και την επανεκκίνηση της οικονομίας, η οποία δέχεται σοβαρό πλήγμα αυτό τον καιρό.

Στην ερώτηση που του έθεσε ο δημοσιογράφος για το αν η κυβέρνηση θα πληρώσει στο τέλος του Απριλίου την δόση του δανείου που λήγει στην ευρωπαϊκή τράπεζα, ο κ. Χιονίδης απάντησε πως η χώρα είναι έτοιμη ν' ανταποκριθεί σε όλες τις προκλήσεις και είναι υπολογισμένα όλα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξη ο κ. Χιονίδης επανέλαβε την ανάσα που δόθηκε μέσω της χρήσης των κονδυλίων του ΕΣΠΑ πρόσφατα, και που μπορεί να φτάσει έως και τα 6,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη της συνέντευξη του βουλευτή παρακάτω:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια