Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Όποιος τα έβαλε με το θρησκευτικό συναίσθημα του Έλληνα ιστορικά βγήκε χαμένος

Ο τίτλος του άρθρου είναι επιβεβαιωμένος στα βάθη της ιστορίας. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα, οι τρεις λέξεις «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» αποτελούν άβατο στην ψυχή του Έλληνα.

Όποιος τόλμησε να πειράξει μια από αυτές τις έννοιες βγήκε διαχρονικά χαμένος. Επομένως, η απαγόρευση της πρόσβασης των πιστών στις εκκλησίες φαίνεται ήδη από τώρα ότι θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην κυβέρνηση και ιδιαίτερα στην Αστυνομία η οποία θα κληθεί να εφαρμόσει αυτή την απαγόρευση.

Ήδη, τα… «παρατράγουδα» ξεκίνησαν από τώρα. Σε διάφορα σημεία της χώρας, βγαίνουν πιστοί, ιερείς και άλλοι, οι οποίοι διαφωνούν δημόσια με την απόφαση αυτή της κυβέρνησης.

Εκκλησίες σε τοπικές ενορίες ανοίγουν τις πόρτες τους και αφήνουν τους πιστούς να προσέλθουν ώστε να ασκήσουν το θρησκευτικό τους καθήκον (και πλέον δικαίωμα) να εκκλησιαστούν και να κοινωνήσουν όπως κάνουν κάθε Πάσχα.

Δεν μιλάμε γι’ αυτούς που θα επιχειρήσουν να μεταβούν στους τόπους καταγωγής τους (στα χωριά τους) να γιορτάσουν όπως κάθε χρόνο το Πάσχα, γιατί αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Αλλά για εκείνους τους χριστιανούς που θα θελήσουν να βρεθούν στις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας, θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα.

Η ΕΛ.ΑΣ., θα έχει πολλή δουλειά την ερχόμενη εβδομάδα. Και όποιος νομίζει το αντίθετο, καλά θα κάνει ν’ ανατρέξει στην ιστορία της χώρας.

Είναι κανόνας!

Δεν τα βάζεις ΠΟΤΕ με το θρησκευτικό συναίσθημα του Έλληνα!

Ο Έλληνας δεν θυσιάζει την πίστη του για ΚΑΝΕΝΑΝ και για ΤΙΠΟΤΑ! Ούτε στον βωμό του κορωνοϊού θα θυσιάσει λοιπόν την πίστη του. Ας ελπίσουμε όμως ότι αυτή η υπόθεση θα έχει όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες για όλους μας…


Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση (απ’ όλους και απ’ όλα…)!!!


Διαβάστε ακόμη:

Ο Αρχιμανδρίτης Ιωαννίκιος Ζεμπέλης εμψυχώνει τον κόσμο για το φετινό Πάσχα από το Radio Strimonika με συνομιλητή τον Γρηγόρη Βερροιώτη (ηχητικό) 

Σουλής Λευτέρης: "Με κατήγγειλαν γιατί βάζω τις λειτουργίες της εκκλησίας στα μεγάφωνα του χωριού" 

Ο κορωνοϊός στην Ελλάδα. Ας μιλήσουμε με αριθμούς επιτέλους! Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.