HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Όποιος τα έβαλε με το θρησκευτικό συναίσθημα του Έλληνα ιστορικά βγήκε χαμένος

Ο τίτλος του άρθρου είναι επιβεβαιωμένος στα βάθη της ιστορίας. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα, οι τρεις λέξεις «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» αποτελούν άβατο στην ψυχή του Έλληνα.

Όποιος τόλμησε να πειράξει μια από αυτές τις έννοιες βγήκε διαχρονικά χαμένος. Επομένως, η απαγόρευση της πρόσβασης των πιστών στις εκκλησίες φαίνεται ήδη από τώρα ότι θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην κυβέρνηση και ιδιαίτερα στην Αστυνομία η οποία θα κληθεί να εφαρμόσει αυτή την απαγόρευση.

Ήδη, τα… «παρατράγουδα» ξεκίνησαν από τώρα. Σε διάφορα σημεία της χώρας, βγαίνουν πιστοί, ιερείς και άλλοι, οι οποίοι διαφωνούν δημόσια με την απόφαση αυτή της κυβέρνησης.

Εκκλησίες σε τοπικές ενορίες ανοίγουν τις πόρτες τους και αφήνουν τους πιστούς να προσέλθουν ώστε να ασκήσουν το θρησκευτικό τους καθήκον (και πλέον δικαίωμα) να εκκλησιαστούν και να κοινωνήσουν όπως κάνουν κάθε Πάσχα.

Δεν μιλάμε γι’ αυτούς που θα επιχειρήσουν να μεταβούν στους τόπους καταγωγής τους (στα χωριά τους) να γιορτάσουν όπως κάθε χρόνο το Πάσχα, γιατί αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Αλλά για εκείνους τους χριστιανούς που θα θελήσουν να βρεθούν στις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας, θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα.

Η ΕΛ.ΑΣ., θα έχει πολλή δουλειά την ερχόμενη εβδομάδα. Και όποιος νομίζει το αντίθετο, καλά θα κάνει ν’ ανατρέξει στην ιστορία της χώρας.

Είναι κανόνας!

Δεν τα βάζεις ΠΟΤΕ με το θρησκευτικό συναίσθημα του Έλληνα!

Ο Έλληνας δεν θυσιάζει την πίστη του για ΚΑΝΕΝΑΝ και για ΤΙΠΟΤΑ! Ούτε στον βωμό του κορωνοϊού θα θυσιάσει λοιπόν την πίστη του. Ας ελπίσουμε όμως ότι αυτή η υπόθεση θα έχει όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες για όλους μας…


Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση (απ’ όλους και απ’ όλα…)!!!


Διαβάστε ακόμη:

Ο Αρχιμανδρίτης Ιωαννίκιος Ζεμπέλης εμψυχώνει τον κόσμο για το φετινό Πάσχα από το Radio Strimonika με συνομιλητή τον Γρηγόρη Βερροιώτη (ηχητικό) 

Σουλής Λευτέρης: "Με κατήγγειλαν γιατί βάζω τις λειτουργίες της εκκλησίας στα μεγάφωνα του χωριού" 

Ο κορωνοϊός στην Ελλάδα. Ας μιλήσουμε με αριθμούς επιτέλους! 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια