Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έτσι βιώνουν οι Ιταλοί σήμερα την κρίση του κορωνοϊού – Συνέντευξη του ιταλού δημοσιογράφου και δικηγόρου Paolo Skaliarini στον Γρηγόρη Βερροιώτη

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν οι Ιταλοί την κατάσταση που περνάμε αυτόν τον καιρό με τον κορωνοϊό, απέσπασε ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Γρηγόρης Βερροιώτης, από τον δικηγόρο και συνάδελφό του δημοσιογράφο κ. Paolo Skaliarini, ο οποίος τυγχάνει παράλληλα να είναι και πρόεδρος του Κέντρου Μεσογειακής Ανταλλαγής.

Ο κ. Sakliarini ήταν καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια της συνέντευξη λαύρος κατά της Ε.Ε. και πιο συγκεκριμένης των χωρών του Βορά (Γερμανία, Ολλανδία, Φιλανδία κ.λ.π.), κυρίως για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν αυτήν την έκτακτη Παγκόσμια κρίση έχοντας σαν κύριο συντελεστή τα οικονομικά.

Αξίζει τον κόπο ν’ ακούσει κανείς όλη την συνέντευξη παρακάτω, για να καταλάβει ακριβώς το πως βιώνουν οι γείτονες Ιταλοί την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που ζουν τον τελευταίο μήνα εκεί.

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.