Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ αναγνώστη: «Μπάζωσαν μπροστά στα χωράφια τους το κανάλι, μόλις 2 μέρες μετά το άνοιγμα τους»

Μια απίστευτη καταγγελία Κατερινιώτη «αλιεύσαμε» μέσα από το γνωστό κοινωνικό δίκτυο, που αφορά το παράνομο μπάζωμα καναλιών στη Νότια Πιερία.

Συγκεκριμένα ο κ. Γιώργος Φουστάνης ανάρτησε στον προωσπιό του λογαριασμό κείμενο και φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι κάποιοι «ασυνείδητοι» μπάζωσαν μπροστά στα χωράφια τους το κανάλι, μόλις 2 μέρες μετά το άνοιγμα τους στις περιοχές του Αγίου Σπυρίδωνα και της Βροντούς.

Γράφει συγκεκριμένα ο κ. Φουστάνης:

«Αφιερωμένο στον έξυπνο, ασυνείδητο και επικίνδυνο νεοέλληνα. Μετά από 50 χρόνια περίπου, ευτυχώς η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με πρωτοβουλία της κας Αντιπεριφερειάρχη, καθάρισε τα κανάλια του κάμπου του Δήμου Δίου Ολύμπου για αντιπλημμυρική προστασία. Ένας καθαρισμός που επιβάλλονταν να γίνει καθώς όλη αυτή η εύφορη πεδιάδα πλημμύριζε και μετατρέπονταν σε λίμνη, φυσικά καταστρέφοντας κάθε δενδρώδη κυρίως, αλλά και οποιαδήποτε καλλιέργεια. Κι εκεί που όλοι μας χαρήκαμε γιατί επιτέλους δεν θα γινόταν βάλτος ξανά η πεδιάδα, βρέθηκαν οι έξυπνοι νεοέλληνες. Αντί να βάλουν τσιμεντοσωλήνες στα κανάλια για να έχουν πρόσβαση στα χωράφια, μπάζωσαν μπροστά στα χωράφια τους το κανάλι, μόλις 2 μέρες μετά το άνοιγμα τους. Επειδή η τυχόν μη λήψη μέτρων εναντίον των παραβατών για άμεση αποκατάσταση των ζημιών, από τους αρμόδιους φορείς Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, Δήμο Δίου Ολύμπου και τοπικές Κοινότητες Αγίου Σπυρίδωνα και Βροντούς, θα εκλειφθεί ως αδυναμία των αρχών και θα δώσει τροφή και σε άλλους να κάνουν το ίδιο, περιμένουμε άμεση παρέμβαση για επίλυση του θέματος. Αν δεν συμμορφωθούν να παραπεμφθούν αρμοδίως. Εμείς θα παρακολουθήσουμε το πρόβλημα μέχρι την επίλυσή του. Καμιά ανοχή στην βλακεία, την ασυνειδησία και την κουτοπονηριά.»

Η ανάρτησή του:


Οι φωτογραφίες:Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.