Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Υλοποίηση του προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διανομής γευμάτων και τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες στους τρεις Δήμους της Πιερίας

Πρόγραμμα διανομής γευμάτων και τροφίμων, σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, υλοποιείται από το πρόγραμμα των Δήμων «Βοήθεια στο Σπίτι».

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, παρέστη στις δράσεις διανομής γευμάτων και τροφίμων, στους Δήμους Κατερίνης, Δίου-Ολύμπου και Πύδνας-Κολινδρού και συνεχάρει τους Δημάρχους, κ.κ. ,Κώστα Κουκοδήμο, Ευάγγελο Γερολιόλιο, και Ανέστη Μανώλα και όλους τους εργαζομένους στο πρόγραμμα ΄΄Βοήθεια στο Σπίτι΄΄, για την άψογη υλοποίηση του προγράμματος.

Το πρόγραμμα διανομής γευμάτων, για τη στήριξη ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων, που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, την περίοδο της υγειονομικής κρίσης, υλοποιήθηκε στους Δήμους Κατερίνης, Δίου-Ολύμπου και Πύδνας-Κολινδρού, με την αγαστή συνεργασία των Δημάρχων και των εργαζομένων, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.