HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πάμε για εκλογές; (ο ρόλος των βουλευτών και πολιτευτών της ΝΔ)

Καλησπέρα τα παιδιά! Το προηγούμενο κείμενό μου για τις εκλογές «κτύπησε κόκκινο» μέσα στο κατακαλόκαιρο και συζητήθηκε όσο λίγα. Φαίνεται ότι για το θέμα ενδιαφέρονται πολύ περισσότεροι από ότι πίστευα...

Για να δούμε σήμερα τον ρόλο των βουλευτών και πολιτευτών των δύο κομμάτων, μιας και η πιθανότητα εκλογών φαίνεται να αυξάνεται ειδικά μετά την υπόθεση Παππά και την οξύτατη σύγκρουση των δύο μεγαλύτερων κομμάτων του πολιτικού μας συστήματος σήμερα.

Νέα Δημοκρατία

Φώντας Μπαραλιάκος – Άννα Μάνη
Λογικά θα έχουν τις πρώτες δύο θέσεις της λίστας του ψηφοδελτίου και θα εκλεγούν σίγουρα και πάλι. Κινούνται λες και είναι σε προεκλογική περίοδο, συναντούν κόσμο και κινούνται πολύ. Θα χρειαστεί να εργαστούν σκληρά για να κρατηθεί το κόμμα τους ψηλά και δηλώνουν έτοιμοι να το κάνουν.

Σάββας Χιονίδης
Θα κινδυνέψει σοβαρά με την απλή αναλογική, για αυτό και αναμένεται να βάλει τα δυνατά του για να φτάσει η ΝΔ στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να διεκδικήσει την τρίτη έδρα όταν φτάσει η ώρα των υπολοίπων. Σκληρός και έμπειρος παίκτης.

Έφη Μπάσδρα
Δεν τη βλέπουμε και πολύ στην Πιερία μετά τη μη εκλογή της πέρσι, όμως η καθηγήτρια πανεπιστημίου με τις πολλές γνωριμίες και ικανότητες λογικά δεν θα θελήσει να εγκαταλείψει εντελώς τον νομό μας. Ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές θα της δώσουν την ευκαιρία να κινηθεί και να ξαναζεστάνει τον κόσμο της.

Σπύρος Κουλκουδίνας
Νέος, δυναμικός και με αξιοπρεπέστατη παρουσία πέρσι, θα δουλέψει για το κόμμα όσο μπορεί. Τόσο επειδή έχει καλή γνώση του κομματικού μηχανισμού, όσο και επειδή είναι πολύ νέος και θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι, θεωρώντας πως γρήγορα θα έρθει και η σειρά του.

Θόδωρος Τόνας
Δικτυωμένος όσο λίγοι, με τον άνθρωπό του Θόδωρο Σκυλακάκη να αναριχάται συνεχώς στην κυβερνητική επετηρίδα, έχει θέσεις κλειδιά και γνωριμίες για να φέρει αποτελέσματα. Επίσης θέλει να είναι και πάλι υποψήφιος και έχει τον δικό του μεθοδικό τρόπο για να φτάσει αυτή τη φορά στην επιτυχία. Θα δώσει και αυτός αγώνα για το κόμμα, έχει πολλούς λόγους.

Νίκος Μακρίδης
Ο δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης που πρόσφατα ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό του Σάββα Χιονίδη έχει φανατικούς φίλους, οι οποίοι θεωρούν ότι το μέλλον του είναι στη Βουλή και θα ήταν μία καλή κίνηση να μπει σε μη εκλόγιμη θέση στο επόμενο βουλευτικό ψηφοδέλτιο. Ο ίδιος δεν έχει δηλώσει μία τέτοια επιθυμία, όμως θεωρείται σίγουρο ότι θα είναι από αυτούς που θα τρέξουν όσο μπορούν για τη Νέα Δημοκρατία σε ενδεχόμενες εκλογές φέτος.

Πρόσωπο έκπληξη
Ή μήπως πρόσωπα έκπληξη; Αν κάποιος θέλει να μπει στο ψηφοδέλτιο του 2024, μία μη εκλόγιμη θέση το 2020 θα είναι εξαιρετικά σημαντικά για να τον βοηθήσει να μπει στο παιχνίδι και να έχει προτεραιότητα για την εξάδα της επόμενης φοράς. Προσωπικά ακούω κάποια ονόματα (ένα έγραψα παραπάνω) και δεν θα απέκλεια μία έκπληξη.


Την ΤετάρτηΣάββας Χιονίδης: Στην κόψη του ξυραφιού;



Κιτιξής και Μανιάτης τι να συζητάνε άραγε δίπλα-δίπλα και με τόση μυστικότητα; Θα το μάθουμε κάποια στιγμή άραγε;


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια