HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


7 Ιουλίου 2020: Ένας χρόνος με ΝΔ στην Κυβέρνηση. Ο Σπύρος Κουλκουδίνας κάνει τον απολογισμό και γράφει…

Ένας ολόκληρος χρόνος πέρασε από την ημέρα που ανέλαβε την κυβέρνηση της χώρας η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Σπύρος Κουλκουδίνας όπως ήταν φυσικό, δεν άφησε την ευκαιρία αυτής της επετείου να πάει χαμένη, γι’ αυτό και τον είδαμε σήμερα να σχολιάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για το θέμα τα παρακάτω:


«Ένας χρόνος σκληρής δουλειάς και πρωτόγνωρων προκλήσεων. Ένας χρόνος ακριβώς από την ημέρα που οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ζήτησαν με την εντολή τους να αλλάξει πορεία η χώρα, να επιστρέψει η ανάπτυξη και να ανακτήσει η Ελλάδα την τρωθείσα αξιοπιστία της.

Με διακριτούς και συγκεκριμένους στόχους, με αποφασιστικά βήματα και με επιμονή η επόμενη ημέρα για την Ελλάδα ξημέρωσε.

Μπορεί οι προκλήσεις και οι αναταράξεις που δέχθηκε η οικονομία μας λόγω του κορωνοιού να ήταν μεγάλες και απρόβλεπτες. Ο χειρισμός τους όμως απέδειξε περίτρανα πως στο τιμόνι της χώρας βρίσκεται μια υπεύθυνη, αποτελεσματική και συνεπής κυβέρνηση.

Δεν είναι τυχαίο πως έναν χρόνο μετά με διευρυμένη απήχηση στην κοινή γνώμη, τόσο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και της κυβέρνησης, κλείνει ο πρώτος χρόνος από την εκλογική νίκη της Ν.Δ. και την πολιτική αλλαγή της 7ης Ιουλίου 2019.

Οι πολίτες αξιολογούν θετικά το κυβερνητικό έργο του τελευταίου δωδεκαμήνου, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός να κερδίζουν κατά κράτος και σε όλους τους τομείς.

Η επόμενη μέρα στην οικονομία, ο φόβος ανεξέλεγκτης ανεργίας και μιας κρίσης μεγαλύτερης από την προηγούμενη λόγω του κορονοιού είναι η μεγάλη πρόκληση για την κυβέρνηση που απέδειξε όμως ότι στα δύσκολα μπορεί.

Έναν χρόνο πριν μέσα από την προεκλογική περίοδο όσοι είχαμε την τιμή να μεταδώσουμε το μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας, νιώσαμε την αγωνία, την ανάγκη, την προσδοκία των Ελλήνων σε κάθε πόλη και χωριό, σε κάθε συνάντηση και επαφή. Και χαίρομαι που ήμουν μέρος αυτής της μεγάλης πορείας και κατάφερα να συμβάλλω στη διαμόρφωση του εντυπωσιακού ποσοστού της Ν.Δ. στην Πιερία.

Οι μέρες εκείνες όσο φορτισμένες και απαιτητικές κι αν ήταν, εξέπεμπαν ένα και μόνο μήνυμα. Η Ελλάδα θα γίνει πιο φωτεινή.

Το ένιωσα και το εισέπραξα σε όλη τη διάρκεια και του δικού μου αγώνα σε κάθε γωνιά της Πιερίας, το άκουσα ως σύνθημα στην πρώτη μου ομιλία στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία της Κατερίνης.

Και αποτέλεσε από εκείνη τη μέρα προσωπικό στοίχημα και υπόσχεση ταυτόχρονα να συνεχίσω να αγωνίζομαι για να δικαιωθεί η προσπάθεια των Ελλήνων, και να κερδηθεί η μάχη για την Πιερία.

Κι αυτό κάνω από την πρώτη στιγμή, γιατί το θεώρησα χρέος μου, ακόμη κι αν το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε την πρώτη εκλογική μου μάχη.

Η μέρα αυτή λοιπόν δεν αποτελεί παρά μόνο μια νέα αρχή, για σκληρή δουλειά, για συνεχή και καθημερινή προσπάθεια. Γιατί κανένας πολίτης σ’αυτό τον τόπο δεν πρέπει να αισθάνεται ότι αγωνίζεται μόνος.»

Η ανάρτησή του:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια