HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η συγνώμη που περίμενε ο Βαγγέλης Κήπου δεν ήλθε ποτέ! Τώρα καταθέτει αγωγή εναντίον του Σάββα Χιονίδη (βίντεο)


Λάβρος κατά του πρώην Δημάρχου και νυν Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Σάββα Χιονίδη εμφανίστηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην Kapa WebTV, ο δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του δήμου Κατερίνης κ. Βαγγέλης Κήπου. 

Ιδιαίτερα, μετά την πρόσφατη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο κ. Χιονίδης ως επικεφαλής του συνδυασμού “Πολίτες σε Δράση” στο τέλος του Σεπτεμβρίου (δείτε εδώ το βίντεο), όπου για το θέμα του κ. Κήπου δήλωσε μεταξύ άλλων: “Έχει πολλές ικανότητες και πολλές ιδιαιτερότητες ο Βαγγέλης ο Κήπου.” και συνέχισε: “Εμείς κάναμε αυτό που όριζε ο νόμος μετά απο πολλή υπομονή. Μετά απο 7 χρόνια. Όχι σε 7 μήνες..” Αυτές όμως ήταν και οι φράσεις που έριξαν την τελευταία σταγόνα στο ποτήρι, όπως δήλωσε ο ίδιος ο κ. Κήπου, και τώρα πρωχωράει σε αγωγή τόσο κατά του κ. Χιονίδη, όσο και κατά του κ. Ιωάννη Σάββα (Γ.Γ. της αποκεντρωμένης) διότι επικύρωσε, κατα τον ισχυρισμό του κ. Κήπου, την παράνομη απόφαση της διαγραφή του απο τους “Πολίτες σε Δράση”, όσο και κατά του κυρίου Πολυχρόνη, οποίος δέχθηκε την τοποθέτησή του στην θέση του προέδρου μετά την προαναφερόμενη απόφαση του τότε δημάρχου κ. Σ. Χιονίδη.

Με της απόφαση του ΣτΕ αναχείρας να τον δικαιώνει ο κ. Κήπου προχωράει πλέον σε αγωγές κατα και των 3 προαναφερόμενων κυρίων με μόνο του κίνητρο, όπως δηλώνει ο ίδιος, την ηθική δικαίωσή του. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τι ακριβώς είπε στην κάμερα της Kapa WebTV και στον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο για το συγκεκριμένο θέμα.



Ωστόσο ο κ. Βαγγέλης Κήπου, δεν έμεινε μόνο στο θέμα της αγωγής, αλλά προχώρησε και ένα βήμα παραπάνω, βάζοντας τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία στην πόλη, και τον θέλουν να βρίσκεται σε κόντρα με τον Δήμαρχο κ. Κουκοδήμο.

Για το συγκεκριμένο θέμα μάλιστα δήλωσε ρητά: “Προσωπικά, άφιλος δεν υπήρξα ποτέ! Ο Κώστας Κουκοδήμος είναι φίλος μου εδώ και 17 χρόνια, τον στηρίζω, και θα συνεχίσω να τον στηρίζω μέχρι το τέλος. Μπορεί να υπάρχουν πολιτικές διαφωνίες μεταξύ μας, αλλά αυτή είναι και η ουσία της δημοκρατίας. Σέβομαι τις αποφάσεις του και τις υποστηρίζω ολοκληρωτικά.” και συνέχισε λέγοντας: “Μάλιστα στην τελυταία μας συνάντηση πριν μερικές ημέρες, του δήλωσα, ότι τώρα πια που η υγεία μου το επιτρέπει να δουλέψω, θέτω τον εαυτό μου στην διάθεσή του να με χρησιμοποιήσει όπου εκείνος πιστεύει ότι χρειάζεται τις ικανότητές μου.”

Με αυτές του τις δηλώσεις ο κ. Κήπου βάζει πλέον τέλος στις ψευδείς φήμες που τον παρουσιάζουν απέναντι στο Δήμαρχο, και παράλληλα αποκαλύπτει πως ο βασικός λόγος της πολύμηνης απουσίας του ήταν η υγεία του και τίποτε άλλο.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε ολόκληρη την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ συνέντευξη του κ. Βαγγέλη Κήπου στην Kapa WebTV:





Δείτε ακόμη:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια