HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΠΙΕΡΙΑ – Απίστευτο περιστατικό!!!Πατέρας έδειρε αντιδήμαρχο λόγω αδέσποτων!!!


Πριν προχωρήσουμε στην είδηση, οφείλουμε ν' αναφέρουμε ότι σαν μέσο ενημέρωσης είμαστε κάθετα αντίθετοι σε κάθε μορφή βίας, απ' όπου και αν προέρχεται, και θεωρούμε ότι δεν είναι μέσο επίλυσης διαφορών, σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!
Σε ότι αφορά το περιστατικό τώρα, αυτό έλαβε χώρα σ' έναν Δήμο της Πιερίας, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Αφορμή για τον διπληκτισμό ήταν ένα περιστατικό με τ' αδέσποτα. Στο σημείο αυτό να σημειωθεί ότι πλέον οι πολίτες, όχι μόνο του εν λόγω Δήμου, αλλά ολόκληρης της επικράτειας, έχουν αρχίσει και χάνουν την υπομονή τους με το θέμα αυτό, μιας και οι Δήμοι δείχνουν ανήμποροι να το ελέγξουν και επικαλούνται την ευρωπαϊκή νομοθεσία που δεν τους δίνει πολλά περιθώρια να δράσουν προς την επίλυση του προβλήματος.

Σε μια αγροτική περιοχή λοιπόν ενός απο τους τρεις Δήμους της Πιερίας, τ' αδέσποτα έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη αγέλλη και κινούνται μέσα στις κατοικημένες περιοχές, δημιουργώντας προβλήματα και τρομοκρατόντας τους κατοίκους με τις επιθέσεις τους. Έτσι έγινε και την περασμένη εβδομάδα, όπου κάποια αδέσποτα απο την προαναφερόμενη αγέλλη, επιτέθηκαν χωρίς λόγο ένα οχτάχρονο κοριτσάκι, ευτυχώς, όμως δεν πρόλαβαν να κάνουν ζημιά στο παιδί αφού ο πατέρας του, που ήταν πολύ κοντά, επενέβη εγκαίρως και γλύτωσε το παιδάκι απο τον σκύλο. Απο εκεί ξεκινάει και η ιστορία.

Ο πατέρας λοιπόν αυτός, μετά το περιστατικό, κάλεσε την αστυνομία να καταγγείλλει το συμβάν και κατόπιν κάλεσε τον Δήμο όπου ανήκει προκειμένου να γνωτοποιήσει στους αρμόδιους για ακόμη μια φορά το πρόβλημα, και να ζητήσει άμεση επίλυση του.

Φαίνεται όμως, με βάση τις μαρτυρίες τόσο του πατέρα, όσο και των κατοίκων της περιοχής, ότι η καταγγελία του αυτή, δεν είχε την ανάλογη ανταπόκριση, απο τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, πράγμα που εξόργισε τον πατέρα ακόμη περισσότερο και μετά απο έντονη λογομαχία μαζί του πιάστηκε στα χέρια με τον αντιδήμαρχο.

Επαναλαμβάνουμε πως καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, απ' όπου και να προέρχεται, ωστόσο το θέμα των αδέσποτων μέσα στις πόλεις, έχει πάρει μεγάλες διαστάσσεις και πλέον φαίνεται να εξαντλείται η υπομονή των πολιτών. Οι καταγγελίες για επιθέσεις σκύλων (αδέσποτων κυρίως) σε ανυποψίαστους πολίτες , με σοβαρούς σε κάποιες περιπτώσεις τραυματισμούς ανθρώπων, έχουν γίνει σχεδόν καθημερινές, και η κατάσταση τείνει να βγει εκτός ελέγχου.

Επιβάλλεται λοιπόν σύντομα η πολιτεία να δώσει λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα της καθημερινότητας των Ελλήνων.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια