HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δήλωση στήριξης του Κώστα Κουκοδήμου και απο τον Νίκο Κατανά - “Ο κ.Τσιαμπέρας έκανε και “προτάσεις” οι οποίες δεν υιοθετήθηκαν και ίσως για αυτό να του φαίνεται θολό το τοπίο.”


Μετά τον Κώστα Τουκάνη και την σημερινή του δήλωση στήριξης στο πρόσωπο του Δημάρχου κ. Κώστα Κουκοδήμου (διαβάστε εδώ), ακολούθησε και ο Νίκος Κατανάς, πρόεδρος της ΔΗ.ΠΑ.Κ (δημοτικά πάρκινκ), με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

O κ. Κατανάς αφού πρώτα ξεκαθαρίζει στην δήλωσή του ότι “Ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος έχει δώσει ελευθερία κινήσεων και σκέψεων σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ και χωρίς διακρίσεις”, διεψεύδει τον κ. Τσιαμπέρα στον ισχυρισμό του στις μέχρι τώρα δημόσιες επιστολές του, ότι “υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι που συμφωνούν με τους προβληματισμούς” του πρώην προέδρου του ΟΠΠΑΠ, και τον προκαλεί, αν συνεχίζει να θεωρεί ότι υπάρχουν να τους κατονομάσει.

Τέλος ο κ. Κατανάς αναφέρει και επιβεβαιώνει για το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ 2 ότι ο κ. Τσιαμπέρας ενημερώθηκε απο τον ίδιο τόσο σε επίπεδο ομάδας, όσο και σε προσωπικό επίπεδο και δεν υπήρξε καμία ένταση. Κλείνει την ανάρτησή του ο κ. Κατανάς επιβεβαιώνοιντας τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Κουκοδήμου (δείτε τες εδώ), ότι “ο κ.Τσιαμπέρας έκανε και “προτάσεις” οι οποίες δεν υιοθετήθηκαν και ίσως για αυτό να του φαίνεται θολό το τοπίο.”

Διαβάστε ολόκληρη την δήλωση του κ. Νίκου Κατανά:

"Ορμώμενος από τις ανακοινώσεις των τελευταίων ημερών του κ.Τσιαμπέρα έχω να δηλώσω τα εξής:


1, Ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος έχει δώσει ελευθερία κινήσεων και σκέψεων σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ και χωρίς διακρίσεις. Κατόπιν συζητήσεως συναποφασίζουμε τι ακριβώς θέλουμε και πώς θα γίνει .Η συνεργασία μεταξύ των συμβούλων είναι εξαιρετική. Η ΔΗ.ΠΑ.Κ. της οποίας Προεδρεύω έχει στηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κυρίως οικονομικά, τον ΟΠΠΑΠ και τον πρώην Πρόεδρο Νίκο Τσιαμπέρα.

2, Όσον αφορά τη δήλωση του κ.Τσιαμπέρα για δημοτικούς συμβούλους που συμφωνούν με τους “προβληματισμούς’’ του, δηλώνω επώνυμα ότι δεν ανήκω σε αυτούς . Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν θολά σημεία σε τέτοιου είδους δηλώσεις! Ας τους κατονομάσει λοιπόν.

3, Αναφορικά με το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ, ο κ.Τσιαμπέρας ενημερώθηκε από εμένα προσωπικά τόσο σε επίπεδο ομάδας όσο και σε προσωπικό επίπεδο και δεν υπήρξε κάποια ένσταση. Μάλιστα όπως ανέφερε και ο Δήμαρχος, ο κ.Τσιαμπέρας έκανε και “προτάσεις” οι οποίες δεν υιοθετήθηκαν και ίσως για αυτό να του φαίνεται θολό το τοπίο."



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια