HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νίκος Τσιαμπέρας: Αφήστε κ. Κουκοδήμο τις εμπαθείς επιθέσεις και απαντήστε για την ταμπακιέρα


Με μεγάλη λύπη κ. Κουκοδήμο διάβασα το κείμενο της απάντησης σας, σχετικά με την απόλυτα αιτιολογημένη απόφαση μου να παραιτηθώ από πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Κατερίνης και να ανεξαρτητοποιηθώ από τη δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας.

   Δυστυχώς επιλέξατε μία παρωχημένη συνταγή επικοινωνιακού αποπροσανατολισμού με μίγμα από φτηνές προσωπικές επιθέσεις, αναλήθειες και απειλές.

   Προφανέστατα επιχειρήσατε μία απέλπιδα προσπάθεια, με όρους εσωτερικής πολιτικής κατανάλωσης, αφενός να διασώσετε την ήδη κλονισμένη συνοχή της δημοτικής σας ομάδας και αφετέρου να καμουφλάρεται την πρώιμη πληγωμένη εικόνα της συνδιοίκησης στην κοινωνία.

   Με ξεπερασμένες όμως τακτικές κούφιων απειλών περί επικείμενης επίσκεψη σας στον εισαγγελέα, καθώς και με εμπαθείς προσωπικές αναφορές, όπου συνειδητά αποφεύγετε να απαντήσετε για την ταμπακιέρα, σίγουρα δεν πείθετε ούτε την κοινωνία, ούτε όμως και αρκετούς από τους δημοτικούς συμβούλους της συνδιοικούσας πλειοψηφίας. Τούτο το καταθέτω μετά λόγου γνώσεως, διότι γνωρίζω και αναγνωρίζω την ακεραιότητα, το ήθος καθώς και τους έντονους προβληματισμούς που υφέρπουν σε αρκετούς ακόμη παραμένοντες συναδέλφους.

   Αντιπαρέρχομαι όμως το προσβλητικό ύφος της απάντηση σας, ως προς τις μικρόψυχες προσωπικές αναφορές και εφιστώ την προσοχή στα ουσιαστικά ζητήματα που αφορούν τον δήμο και τους δημότες.

   Συγκεκριμένα με κατηγορήσατε για αχαριστία και συκοφαντία.

  Ως προς το πρώτο λησμονήσατε ότι στις απερχόμενες  δημοτικές εκλογές σας περιέβαλα με την εμπιστοσύνη μου και κατήλθα υποψήφιος με τον συνδυασμό σας, τιμώντας μία προσωπική και πολιτική σχέση. Προφανώς θεωρήσατε την υποψηφιότητα μου ως παροχή λευκής επιταγής. Στο όνομα λοιπόν όποιας πολιτικής ή προσωπικής σχέσης δεν θα μπορούσα να κάνω εκπτώσεις στις αρχές μου, στις αξίες μου και στη συνείδηση μου, αυτό θα ήταν ένας φτηνός συμβιβασμός σε απόλυτη δυσαρμονία με το αξιακό μου σύστημα. Παραμένω λοιπόν πιστός και αμετακίνητος στις προεκλογικές μας θέσεις, από τις οποίες εσείς παρεκκλίνατε με μεγάλη ταχύτητα.

   Ως προς την προσπάθεια σας να ταυτίσετε τους λόγους παραίτησης μου με δήθεν διασπορά συκοφαντικών ισχυρισμών αισθάνομαι την ανάγκη να επανέλθω και να σας ρωτήσω ευθέως κ. Κουκοδήμο τα ακόλουθα:

- Είναι ψέμα ότι μετατρέψατε το δήμο σε οικογενειακή υπόθεση με την τακτοποίηση συγγενικών προσώπων της συνδιοίκησης σε καίριες έμμισθες θέσεις;

  Παραβλέποντας βέβαια ότι οι δημότες προσδοκούσαν από τη νέα διοίκηση την εμπέδωση μίας διαφορετικής κουλτούρας, που θα ακουμπούσε στις αρχές της αξιοκρατίας, των ίσων ευκαιριών και της πολιτικής διαφάνειας.

- Είναι ψέμα κ. Κουκοδήμο ότι εσείς προσωπικά επιτρέψατε την απευθείας ανάθεση ύψους 62.000€ στη μητέρα Αντιδημάρχου σας;

  Αλήθεια πιστεύετε ως συνδιοίκηση (Κουκοδήμου - Νταντάμη) ότι οι συνδημότες μας στις πρόσφατες εκλογές επέλεξαν την πολιτική αλλαγή στο δήμο Κατερίνης για να παίρνετε τέτοιες αποφάσεις;

Πότε λάβατε τέτοια εντολή;

- Είναι ψέμα κ. Κουκοδήμο ότι επιχειρείτε να μετατρέψετε το δήμο Κατερίνης σε Μ.Κ.Ο. με το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ ΙΙ;

  Μόλις πριν λίγες μέρες αιτηθήκατε μέσω των "Δημοτικών Παρκινγκ ΑΕ" να αναλάβετε μεταναστευτικές δομές και στη Θεσσαλονίκη.

   Αλήθεια ποια σκοπιμότητα τοπικού ή δημόσιου συμφέροντος εξυπηρετείτε με αυτές τις επιλογές σας;

- Είναι ψέμα κ. Κουκοδήμο η αναφορά μου για στοχευμένες αναθέσεις σε νεοσύστατες Ι.Κ.Ε.;

   α) Αλήθεια κ. Κουκοδήμο γνωρίζετε την εταιρία με Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 153205448000, με ημερομηνία σύστασης 17-12-2019 (δηλαδή τέσσερις μήνες μετά την ανάληψη της νέας δημοτικής αρχής) και επωνυμία "ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ" με έδρα το 1ο χλμ παλαιάς Εθνικής οδού Κατερίνης Θεσσαλονίκης; Ποιές άλλες εταιρείες εδρεύουν στην ίδια διεύθυνση;

Σε αυτή λοιπόν την εταιρία εμφανίζετε ως διοίκηση ο κ. Χασάνογλού Ραμπάν Σαλή.

Ποιος είναι λοιπόν κ.Κουκοδημο ο κ. Χασάν; Αφού εξηγήσετε πρώτα την τοπική κοινωνία εξηγήσετε και στα μέλη της δημοτικής σας ομάδας.

β) Αλήθεια κ. Κουκοδήμο γνωρίζετε την εταιρία με Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 15215564800, με ημερομηνία σύστασης 2-10-2019 ( μόλις ένα μήνα μετά την ανάληψη της νέας διοίκησης) και με επωνυμία "ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ";

Επίσης και η εν λόγω εταιρεία εδρεύει πάλι στο 1ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Κατερίνης Θεσσαλονίκης.

Σε αυτήν εμφανίζετε ως διοίκηση ο κ. Ιδρίζ Χασανογλού Ρολάν Οσμάν.

Ποιος είναι λοιπόν κ. Κουκοδήμο ο κ. Ιδρίζ;

 Για τις υπόλοιπες νεοσύστατες Ι.Κ.Ε. κ. Κουκοδήμο μπορούμε να μιλήσουμε από θεσμικού βήματος εντός του Δημοτικού Συμβουλίου.

    Όπως αντιλαμβάνεστε από τα παραπάνω κ. Κουκοδήμο αυτή είναι δυστυχώς η ταμπακιέρα και για όλα αυτά σας καλώ να δώσετε εξηγήσεις.

   Εν' κατακλείδι αγαπητέ Κώστα, εφόσον εθελοτυφλούσα σε όλα αυτά πιθανόν να μην ήμουν αχάριστος. Προτιμώ όμως να είμαι χρήσιμος στο τόπο και στους συνδημότες μου.


Υ/Γ  Όσον αφορά για τις αστειότητες και μυθοπλαστικές ψευδολογίες περί μη αξιοποίησης μου στις επικείμενες αλλαγές είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση. Σας τις χαρίζω τις καρέκλες κ. Κουκοδήμο "εν τοι πράγμασι" και όχι στα λόγια. 

                       

 

 Με τιμή 

Δημοτικός Σύμβουλος 

Νίκος Τσιαμπέρας 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια