HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Επανέρχεται ο Νίκος Τσιαμπέρας με ανάρτησή του στο facebook ανεβάζοντας τους τόνους ακόμη περισσότερο: "ΑΝΘΡΑΞ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ"


Με σημερινή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό ο πρόσφατα παραιτηθείς πρώην πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ και δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Τσιαμπέρας, επανέρχεται στο επίκαιρο θέμα των ημερών, και μάλιστα αυτή την φορά ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσης του με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Κουκοδήμο.

Η σημερινή ανάρτηση του κ. Τσιαμπέρα:

"ΑΝΘΡΑΞ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Χθες ενημερώθηκα για το κακοσκηνοθετημένο show του Δημάρχου έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης. Ολοφάνερα η χθεσινή επίσκεψη του κ. Κουκοδήμου στον Εισαγγελέα είναι απότοκος πανικού και απόλυτου πολιτικού αδιεξόδου.
Αγαπητέ Κώστα αδυνατώ να αντιληφθώ την σκοπιμότητα της χθεσινής σου επίσκεψης στον Εισαγγελέα Κατερίνης, εκτός και εάν πρόκειται για μία έσχατη προσπάθεια να αποφύγεις τη βάσανο των ουσιαστικών εξηγήσεων, επί της ταμπακιέρας.
Είναι πολιτικά ανόητο να κάνεις λόγο για "μυθεύματα", όταν αναφέρεσαι στους στοιχειοθετημένους ισχυρισμούς μου.
Αγαπητέ Κώστα δεν πείθεις κανέναν με επισκέψεις για τσάι στον Εισαγγελέα.
Τέλος και ενώ ανέμενα με μεγάλο ενδιαφέρον να δω σήμερα τους κ.κ. Χασάν Ογλού και Ιδρίζ Χασάνογλου να προσέρχονται στην εισαγγελία Κατερίνης, προκειμένου να με υποβάλουν μήνυση, ώ του θαύματος πριν από λίγο έλαβα εξώδικη δήλωση από τον αντιδήμαρχο κ. Συμεωνίδη.
Ειλικρινά όμως αγαπητέ Κώστα δεν περίμενα να καταντήσεις εκπρόσωπος τύπου των φερόμενων ιδιοκτητών των εταιριών Ι.Κ.Ε. (Χασάν Ογλού & Ιδρίζ Χασάνογλου), προαναγγέλλοντας την πρόθεση τους να μου υποβάλουν μήνυση.
Πολιτική κατάντια!
ΥΓ Οι ψευδείς αναφορές του κ. Κουκοδήμου για δήθεν δική μου συναίνεση στο πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ ΙΙ, καθώς και η εφάνταστη ιστορία για αίτημα πρόσληψης ατόμου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα από εμένα είναι ανάξια σχολιασμού. Επιφυλάσσομαι όμως για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου, εφόσον ο Δήμαρχος συνεχίσει να ψευδολογεί."




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια