HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: O Κουκοδήμος στα δικαστήρια για Τσιαμπέρα - “Θα πρέπει ν' αποδείξει όσα ισχυρίζεται στη δικαιοσύνη...”


Στα δικαστήρια Κατερίνης βρέθηκε σήμερα το πρωί γύρω στις 11:00 ο Δήμαρχος Κατερίνης, κ. Κώστας Κουκοδήμος, όπως είχε άλλωστε προαναγγείλει στην τελευταία του ανακοίνωση που αφορούσε το θέμα της ανεξαρτητοποίησης του κ. Νίκου Τσιαμπέρα και τα όσα ανέφερε σ' αυτήν.

Ο κ. Κουκοδήμος, κατέθεσε φάκελο στην εισαγγελία με στοιχεία που έχει συλλέξει και ζήτησε να πραγματοποιηθεί έρευνα προκειμένου ν' αποδειχθούν όλα όσα εμμέσως πλην σαφώς αναφέρει ο κ. Νίκος Τσιαμπέρας στην δημόσια επιστολή ανεξαρτητοποίησής του περι κακοδιαχείρησης, σπατάλης, στοχευμένες απευθείας αναθέσεις, το πρόγραμμα Εστία 2 και άλλα. (διαβάστε εδώ)

Ο κ. Κουκοδήμος, δήλωσε στους δημοσιογράφους αμέσως μετά την συνάντησή του με τον κ. Εισαγγελέα, πως κατέθεσε φάκελο με όλα τα στοιχεία και αίτημα να γίνει έρευνα απο την δικαιοσύνη για τα όσα αναφέρει ο κ. Τσιαμπέρας στην δημόσια επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, η οποία είδε το φως της δημοσιότητας 10 ημέρες πριν.

Μεταξύ άλλων απαντήσεων που έδωσε στους δημοσιογράφους ο κ. Δήμαρχος, ανέφερε πως μία εκ των εταιρειών που αναφέρεται στις δηλώσεις του κ. Τσιαμπέρα ξεκίνησε την διαδικασία υποβολής μήνυσης κατά του πρώην Προέδρου του ΟΠΑΠ.

Δείτε όλες τις δηλώσεις του κ. Κουκοδήμου στην κάμερα της Kapa News:


Ρεπορτάζ: Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

ΚΑΤΕΡΙΝΗ- ΣΥΝΕΒΗ ΤΩΡΑ!!! Γυναίκα οδηγός χτύπησε με το αυτοκίνητο της και εγκατέλειψε οδηγό δικύκλου (βίντεο)


ΕΚΤΑΚΤΟ! Ανεξαρτητοποίηση ΒΟΜΒΑ την Αναστασίας Μποστανίτη από το τοπικό του Ελατοχωρίου – Δείτε τους λόγους που παραιτήθηκε







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια