HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΕΚΤΑΚΤΟ! Ανεξαρτητοποίηση ΒΟΜΒΑ την Αναστασίας Μποστανίτη από το τοπικό του Ελατοχωρίου – Δείτε τους λόγους που παραιτήθηκε


Την καλησπέρα μου στην παρέα! Χαμός στον τοπικό πολιτικό χώρο της Κατερίνης. Με την σημερινή εξέλιξη φαίνεται πως μπαίνουμε σε μια νέα εποχή για τα τοπικά πολιτικά δρώμενα.
Η ανεξαρτητοποίηση της τοπικής συμβούλου του Ελατοχωρίου κυρίας Αναστασίας Μποστανίτη, και μάλιστα για τους λόγους που αναφέρει, ανατρέπει τις ισορροπίες.

Φαίνεται πως ο Χιονίδης είναι αυτός που έχασε και χάνει συνεχώς ανθρώπους από κοντά του. Διαβάζοντας την επιστολή της παραίτησης της καλής μου φίλης Αναστασίας, και γνωρίζοντας την από κοντά, καταλαβαίνω μέσα απ’ το κείμενό της ότι είναι αρκετά στεναχωρημένη και λίγο οργισμένη που δεν μπορεί από την θέση που έχει, να προσφέρει όσα θέλει και μπορεί, μέσα από το κανάλι που δραστηριοποιείται ή επέλεξε να δραστηριοποιηθεί, λόγω κακής ή καθόλου επικοινωνίας της με τον πρόεδρο.

Η Αναστασία Μποστανίτη, για όσους δεν την γνωρίζουν είναι ένας άνθρωπος της προσφοράς. Δυναμική και δραστήρια, με πολύ αγάπη και όραμα για τον τόπο της. Όταν λοιπόν η Αναστασία δεν μπορεί να προσφέρει νιώθει πολύ άσχημα. Απ’ όσο λοιπόν την γνωρίζω, καταλαβαίνω και δικαιολογώ την ανεξαρτητοποίησή της. Για να καταλάβετε όμως κι εσείς τι εννοώ, διαβάστε την επιστολή ανεξαρτητοποίησής της που απέστειλε σήμερα στον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο:


Μποστανίτη Αναστασία                                                                      Ελατοχώρι          19/01/2021

Σύμβουλος Κοινότητας Ελατοχωρίου

Δήμου Κατερίνης

                                                                                                                    Προς

                                                                                                                    Δήμαρχο Δήμου Κατερίνης

                                                                                                                    κ.Κώστα Κουκοδήμο

 

Θέμα : Ανεξαρτητοποίηση μέλους Συμβουλίου Κοινότητας Ελατοχωρίου

             Μποστανίτη Αναστασίας

 

Θα ήθελα να ενημερώσω τον Δήμαρχο του Δήμου Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο  για την ανεξαρτητοποίηση μου  στο τοπικό συμβούλιο Ελατοχωρίου  όπου εκλέχθηκα μέσω του ψηφοδελτίου «Πολίτες σε δράση». Από σεβασμό προς τους πολίτες που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους  αλλά και προς τους κατοίκους του Ελατοχωρίου επιθυμώ  στο τοπικό συμβούλιο να συμμετέχω ως ανεξάρτητη σύμβουλος.

Η σκέψη μου να συμμετέχω στις εκλογές ήταν και είναι να μπορώ να υπηρετώ τον τόπο μου με ήθος, ευθύνη, ειλικρίνεια, εντιμότητα, συνεργατικότητα  και δημιουργικότητα.

Στόχος μου ήταν και είναι,  η άψογη συνεργασία με τους συμβούλους και τον πρόεδρο του Συμβουλίου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου, των εργασιών, την εύρυθμη λειτουργία, αλλά και την ανάπτυξη του. Το Ελατοχώρι όπως γνωρίζεται  έχει αγροτουριστικό χαρακτήρα και οι ενέργειές μας θα πρέπει να προσβλέπουν  και στα δύο επίπεδα.

Η  οργάνωση και η διαχείριση της κοινότητας αλλά και των εργασιών που την αφορούν,  θα πρέπει να αποτελεί συνεργασία και ευθύνη όλων μας αλλά και επίσημη ενημέρωση των τεκταινόμενων  κυρίως  των συμβούλων  αλλά  και των κατοίκων σε όλα τα επίπεδα.

0ι ανάγκες, τα προβλήματα και  οι προτάσεις των φορέων του τόπου, οι τακτικές συναντήσεις μαζί τους  αλλά και  η γνώμη των κατοίκων θα πρέπει να συνδιαμορφώνουν τις αποφάσεις του Συμβουλίου.

Η μη επίσημη ενημέρωση όλων αυτών αλλά  κυρίως η μη ενημέρωση εκ μέρους του προέδρου, του τοπικού συμβουλίου έγκαιρα ή και καθόλου για ότι θέματα προκύπτουν όπως:

Ενημερώσεις που προέρχονται από τον Δήμο Κατερίνης.

Εργασίες που γίνονται για την εύρυθμη λειτουργία της Κοινότητας Ελατοχωρίου.

Η ανεπίσημη απόφαση του προέδρου να  μην γίνονται τακτικά  τοπικά συμβούλια με πρόφαση τον covid 19 που πλήττει την χώρα μας, ενώ υπάρχουν τα μέσα  που κάνουν εφικτή τη λειτουργία τους.

Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα αποτελούν για  εμένα προσωπικά προσβολή για το συμβούλιο μας, καταστρατήγηση των δημοκρατικών ενεργειών και ανατρεπτικοί παράγοντες για την σωστή λειτουργία της Κοινότητας. Επιβάλλεται στους καιρούς που διανύουμε να είμαστε απόλυτα ενημερωμένοι και μονιασμένοι  για   να προσφέρουμε στους πολίτες μας ότι χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες τους.

Παρακαλώ να αποδεχτείτε το αίτημα μου για την ανεξαρτητοποίηση μου ως μέλους Συμβουλίου Κοινότητας Ελατοχωρίου.

 

Με εκτίμηση

Μποστανίτη Αναστασία

Σύμβουλος Κοινότητας Ελατοχωρίου





Διαβάστε ακόμη:

Ο Αποστόλης Πόδας στα χνάρια του Γιώργου Νταντάμη έμμεσα προαναγγέλλει υποψηφιότητα για τον Δήμο της Κατερίνης;

Κουκοδήμος σε Τσιαμπέρα: «Δεν ανέχομαι την αχαριστία και την συκοφαντία. Καλή τύχη Νίκο»


 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια