HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Αποστόλης Πόδας στα χνάρια του Γιώργου Νταντάμη έμμεσα προαναγγέλλει υποψηφιότητα για τον Δήμο της Κατερίνης;


Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Χρόνια Πολλά για την Αντωνία και τον Αντώνη χθες και την Αθανασία και τον Θανάση σήμερα! Όλα τα καλά να έχετε, με πρώτη την υγεία!

Λοιπόν παιδιά την περασμένη εβδομάδα έγινε κάτι που με έβαλε σε πολλές σκέψεις και ουσιαστικά μου έδωσε την έμπνευση για να γράψω το κείμενο αυτό. Θυμάστε ότι η υπουργός παιδείας ανακοίνωσε ότι θα γίνουν μία σειρά από ΣΔΙΤ στη Βόρεια Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και το Μουσικό Σχολείο της Κατερίνης. Το θυμάστε έτσι; Εεε λοιπόν, για το θέμα έβγαλαν κείμενα οι βουλευτές και η αντιπεριφερειάρχης την Παρασκευή. Το Σάββατο το πρωί έβγαλε και ο Θανάσης ο Λιακόπουλος.

Ποιος άλλος όμως ένιωσε την ανάγκη να κάνει δημοσίευση στο Facebook το βράδυ του Σαββάτου; Έλα μου ντε! Δεν θα σας κουράσω. Ο Αποστόλης ο Πόδας έβγαλε ανάρτηση – ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook! Τι έγραψε;

«Μέσω ΣΔΙΤ(σύμπραξη δημοσίου ιδιωτικού τομέα)μπαίνει στις ράγες το νέο μουσικό σχολείο Κατερίνης(ανακοίνωση υπ.Παιδείας 15/1)Ιδαίτερη συγκίνηση γιατί το όραμα του συναδέλφου στην Αυτοδιοίκηση & αξέχαστου φίλου Δημήτρης Κυριακού παίρνει σάρκα και οστά με συντονισμένη προσπάθεια βουλευτών και αυτοδιοικητικών(νυν και πρώην).Τα κοινά είναι ομαδικό άθλημα !#Katerini»

Οι φήμες

Εδώ και πολλούς μήνες κυκλοφορούν φήμες ότι ο Αποστόλης ετοιμάζεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης στις επόμενες εκλογές. Είμαι σίγουρος ότι δεν σας λέω κάτι καινούριο. Σίγουρα κάτι θα πήρε και το δικό σας αυτί! Μάλιστα οι φήμες αυτές φούντωσαν την περίοδο των γιορτών (αλλά για αυτό θα σας γράψω την Πέμπτη).

Με τη δήλωση αυτή, ο Αποστόλης ουσιαστικά ένιωσε την ανάγκη να δώσει και αυτός το παρών στο θέμα του Μουσικού Σχολείου και να θυμίσει τη φιλία του με τον αξέχαστο Δημήτρη Κυριακού. Το ερώτημα όμως είναι… Γιατί άραγε το έκανε;

20 χρόνια μετά, σαν τον Γιώργο!

Σας θυμίζω ότι ο Αποστόλης εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης το 1998 με τον συνδυασμό του Γιάννη Καραφουλίδη, έμεινε 4 χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο και μετά αποσύρθηκε από τα κοινά. Όμως τώρα φαίνεται να επιστρέφει, 20 χρόνια μετά, μέσω προαναφερόμενου κειμένου στο Facebook. Και δεν το λέω μόνο εγώ. Πολλοί ήταν αυτοί που το ερμήνευσαν έτσι. Σας θυμίζει κάτι όλο αυτό;

Εμένα πάντως, μου θυμίζει λίγο τον Γιώργο τον Νταντάμη, που ενώ δεν ασχολήθηκε με τα αυτοδιοικητικά μετά το 2002, το 2017 στις γιορτές ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης με σχόλιο στο Facebook και στη συνέχεια το έκανε και επίσημα με συνέντευξη τύπου (Μάρτιος 2018) κλπ.

Λέτε ν’ ακολουθεί στα χνάρια του Γιώργου ο Αποστόλης;

Ανταγωνισμός με τον Σάββα και τον Θανάση;

Ο Αποστόλης είναι καταξιωμένος επιχειρηματίας στον χώρο των αυτοκινήτων και με παρουσία πολύ έξω από τα όρια της Πιερίας, σε περιφερειακό, αλλά και εθνικό επίπεδο. Λέτε να τα αφήσει όλα αυτά και να μπει στη μάχη για τον δήμο της Κατερίνης;

Αν το κάνει, τότε θα ανταγωνιστεί τον Σάββα Χιονίδη και τον Θανάση Λιακόπουλο, που και οι δύο ασκούν σκληρή κριτική στον δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο και τον αντιδήμαρχο Γιώργο Νταντάμη, με τον Θανάση να δηλώνει ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος, ενώ το ίδιο λένε και οι φίλοι του Σάββα, για εκείνον.

Άρα λοιπόν; Θα πάμε για 4 υποψηφίους δημάρχους από την Κεντροδεξιά την επόμενη φορά;

(Αν έχω δίκιο σε αυτά που καταλαβαίνω και «διαβάζω» πίσω από τις λέξεις), καλώς ήρθες Αποστόλη και πάλι στον δημόσιο βίο! Η Κατερίνη πάντα χρειάζεται άξιους ανθρώπους στα κοινά της.

 

 Πέτρος Σταθακόπουλος.-


 Διαβάστε ακόμη:

Κουκοδήμος σε Τσιαμπέρα: «Δεν ανέχομαι την αχαριστία και την συκοφαντία. Καλή τύχη Νίκο»


 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια