Autodoc.gr

Autodoc.gr

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News

Κουκοδήμος: Ήλθε για να μείνει πολλά χρόνια ακόμη – Η Μυρτώ Παπαστεργίου και οι κινήσεις «ματ» που ετοιμάζει να κάνει στον Δήμο Κατερίνης


Την καλησπέρα μου στην όμορφη παρέα! Καιρό έχουμε να τα πούμε. Αλλά και τι να πούμε… Δεν έγιναν και τόσο συνταρακτικά γεγονότα στον τόπο μας. Άλλωστε είχαμε άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα τις εβδομάδες που μας πέρασαν.

Όμως σήμερα θα σας μιλήσω για κάτι που έγινε την περασμένη εβδομάδα, αλλά πέρασε σχεδόν απαρατήρητο, κάτω από τα «ραντάρ» των τοπικών πολιτικών αναλυτών και στα «ψιλά γράμματα» των τοπικών ΜΜΕ. Μη με ρωτάτε γιατί… Δεν ξέρω.

Την περασμένη λοιπόν Τετάρτη (31 Μαρτίου), ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook (και μάλιστα δύο φορές την ίδια μέρα) την έναρξη της συνεργασίας του Δήμου μέσω των δημοτικών πάρκινκ με την κυρία Μυρτώ Παπαστεργίου! Μάλιστα την ανάρτησή του την συνόδεψε με φωτογραφία του ίδιου και του κ. Κατανά στο τραπέζι να υπογράφουν την εν λόγω σύμβαση. Δείτε την ανάρτησή του:


Θα με ρωτήσετε τώρα εσείς. «Εεε και; Τι έγινε;» Σας λέω λοιπόν ότι όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα του τόπου, έβγαλαν το καπέλο στον Κουκοδήμο. Χαρακτήρισαν αυτή την κίνηση ως «ματ».

Προσωπικά αν με ρωτάτε, δεν θα ήμουν τόσο απόλυτος, ωστόσο πρέπει να ομολογήσω πως ήταν μια πολύ έξυπνη και προς την σωστή κατεύθυνση η κίνηση του Κώστα. Αν επαληθευτούν και οι πληροφορίες μου ότι πολύ σύντομα ακολουθούν άλλες δύο παρόμοιες κινήσεις του, τότε σίγουρα ο Κώστας ο Κουκοδήμος, θα βρίσκεται στην θέση του Δημάρχου για πολλά ακόμη χρόνια.

Ποια είναι η Μυρτώ Παπαστεργίου;

Η κ. Μυρτώ Παπαστεργίου, είναι κόρη του πρώην Νομάρχη Γιώργου Παπαστεργίου. Αρχιτέκτονας Μηχανικός στο επάγγελμα, από το 2008 στην αγορά εργασίας, με πάρα πολύ καλό βιογραφικό και πλούσια εμπειρία στον χώρο. Ξεκίνησε την επαγγελματική της δραστηριότητα στην Αθήνα δουλεύοντας σε μεγάλα και γνωστά έργα, ενώ το 2014 ήλθε στην Κατερίνη και μαζί με τον σύζυγό της Αργύρη Δαλέρα (Πολιτικό Μηχανικό) άνοιξαν γραφείο το οποίο και διατηρούν έως σήμερα. Όσοι την γνωρίζουν ή συνεργάστηκαν μαζί της έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για εκείνη.

Άρα τι έχουμε εδώ; Μια εξαιρετική επιστήμονα, με πολιτικό backround (οικογενειακώς εννοώ).

Αν δεν είναι αυτή μια επιτυχημένη κίνηση του Κουκοδήμου, τότε ποια είναι; Να είστε σίγουροι, όπως είμαι κι εγώ, ότι δεν είναι η μοναδική. Έγκυρες πηγές μου λένε ότι ακολουθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, άλλες δυο τουλάχιστον, τρανταχτές «μεταγραφές», που θα κάνουν τον ίδιο, ίσως και περισσότερο θόρυβο…

Το έχω πει εκατοντάδες φορές, και το έχω γράψει άλλες τόσες. Ο Κώστας ο Κουκοδήμος, δεν είναι τυχαία επι 17 συνεχόμενα χρόνια στην κορυφή του πολιτικού σκηνικού του τόπου μας. Ξέρει πολύ καλά από πολιτική, και το έχει αποδείξει επαννηλημμένα.

Ένα είναι σίγουρο πάντως. Εκείνος ή εκείνοι που θα θελήσουν να κοντραριστούν (πολιτικά εννοώ) με τον Κουκοδήμο, θα πρέπει ή να το σκεφτούν πολύ καλά ή να έχουν αρκετούς άσσους στο μανίκι τους….

 

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Δείτε ακόμη:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια