Για τους λάτρεις των πικάντικων γεύσεων
Υλικά
- 1 κιλό γαρίδες
- 1 κ. γλ. πάπρικα
- 1 κ. γλ. τσίλι σε σκόνη
- 1 κ. γλ. κύμινο
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 1/4 κ. γλ. πιπέρι
- 1 μέτριο λάιμ
- 1 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη τορτίγια
- 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
- 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 φλ. τσαγιού ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 1 μέτριο ώριμο αβοκάντο σε κύβους
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
- Τοποθετήστε τις γαρίδες σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψί και προσθέστε την πάπρικα, το τσίλι, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι, το ξύσμα και το χυμό από το λάιμ.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη θρυμματισμένη τορτίγια, τον κόλιανδρο και το ελαιόλαδο, ρίξτε το μείγμα στις γαρίδες και ψήστε για 12- 15 λεπτά.
- Γαρνίρετε με τα ντοματίνια και το αβοκάντο και απολαύστε.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!