Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News

Ψητές γαρίδες με τσίλι και λάιμ


Για τους λάτρεις των πικάντικων γεύσεων
Υλικά
  • 1 κιλό γαρίδες
  • 1 κ. γλ. πάπρικα
  • 1 κ. γλ. τσίλι σε σκόνη
  • 1 κ. γλ. κύμινο
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι
  • 1 μέτριο λάιμ
  • 1 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη τορτίγια
  • 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 φλ. τσαγιού ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 μέτριο ώριμο αβοκάντο σε κύβους
Εκτέλεση
  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε τις γαρίδες σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψί και προσθέστε την πάπρικα, το τσίλι, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι, το ξύσμα και το χυμό από το λάιμ.
  3. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη θρυμματισμένη τορτίγια, τον κόλιανδρο και το ελαιόλαδο, ρίξτε το μείγμα στις γαρίδες και ψήστε για 12- 15 λεπτά.
  4. Γαρνίρετε με τα ντοματίνια και το αβοκάντο και απολαύστε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια