HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Γιώργος Γαβρίδης, αποχωρεί και προσχωρεί (απο "Πολίτες σεΔράση" στην "Εκκίνηση") μ' επίσημη δήλωση


Άλλη μια αλλαγή στα δρώμενα του Δήμου, πριν λίγο έγινε γνωστή στην πόλη της Κατερίνης. 

Μια αποχώρηση και παράλληλα προσχώρηση του κ. Γιώργου Γαβρίδη, ο οποίος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Σάββα Χιονίδη, "Πολίτες σε δράση", έγινε γνωστή πριν μια ώρα περίπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα ο κ. Γαβρίδης με δημόσια δήλωσή του αναφέρει:

"Παρακολουθώντας για μεγάλο χρονικό διάστημα την προσπάθεια και τον αγώνα που δίνει ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος για την αντιμετώπιση των σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν τους δημότες και κάθε περιοχή ξεχωριστά, θέλω να δηλώσω ξεκάθαρα ότι στηρίζω το έργο του και έχω αποφασίσει να διαθέσω και τις δικές μου μικρές ή μεγάλες δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια.

Μπορούμε να κάνουμε πολλά για τον τόπο μας, αν είμαστε ενωμένοι.

Για το λόγο αυτό αποχωρώ από το συνδυασμό "πολίτες σε δράση" του Σάββα Χιονίδη και προσχωρώ στην "Εκκίνηση" του Κώστα Κουκοδήμου."

Η τρίτη αποχώρηση δημοτικού συμβούλου απο τον συνδυασμό του Χιονίδη μέσα σε 2 χρόνια. Αυτή την φορά, έχουμε ταυτόχρονα και προσχώρηση του συμβούλου με δημόσια δήλωση του. Οι ισορροπίες φαίνεται ν' αλλάζουν, και η πολιτική ζυγαριά να γέρνει υπέρ του κ. Κουκοδήμου.  Ο ίδιος ο Κώστας Κουκοδήμος, μέχρι αυτή την ώρα δεν φαίνεται να έχει κάνει κάποια δημόσια δήλωση για το θέμα.






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!