HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το πράσινο της φύσης επέλεξαν αρκετοί Κατερινιώτες για να «πιάσουν τον Μάη» (φωτογραφίες)


Ημέρα της Πρωτομαγιάς σήμερα, λόγω μεταφοράς του εορτασμού της αφού πρώτη του μήνα είχαμε την Ανάσταση, και αρκετοί Κατερινιώτες επέλεξαν την φύση για να την γιορτάσουν.

Μια μικρή βόλτα στον γνωστό Πλατανόδασος ήταν αρκετή να βρούμε πολλούς γνωστούς και φίλους να ψήνουν σε μικρές και μεγάλες παρέες, να διασκεδάζουν, να χορεύουν και να τραγουδούν. 

Το πλατανόδασος είχε σήμερα την τιμητική του, αφού ήταν πλημμυρισμένο από ανθρώπους, μυρωδιές και ήχους. Φωνές μικρών και μεγάλων, τραγούδια κάθε είδους (από παραδοσιακά κλαρίνα μέχρι και τραπ) και εικόνες χαμογελαστών ανθρώπων ήταν αυτό που είδαμε σήμερα το μεσημέρι στην σύντομη βόλτα μας εκεί.

Είναι ολοφάνερο ότι οι καραντίνες και τα lockdown κούρασαν ψυχολογικά όλο τον κόσμο, και τώρα που κατά κάποιον τρόπο «άνοιξαν» τα πράγματα, ο κόσμος δεν είναι διατεθειμένος να χάσει ούτε μια ευκαιρία αλλά και ούτε ένα λεπτό από την κοινωνικοποίηση και την συναναστροφή του με γνωστούς, φίλους και οικογένεια!

Εμείς πολύ το χαρήκαμε, και όπως φαίνεται και ο κόσμος που επέλεξε να βγει από το σπίτι του σήμερα και να βρεθεί κάπου όμορφα με καλή παρέα.

Δείτε τις φωτογραφίες:














Διαβάστε ακόμη:

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Άνοιξε εχθές η εστίαση επιτέλους! Καλή αρχή!!! Το αδιαχώρητο σχεδόν παντού! (φωτογραφίες)







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια