Εύκολη και δροσιστική πρόταση για ελαφρύ βραδινό
Υλικά
- 400 γρ. φιλέτο κοτόπουλου
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο
- 4 ώριμα ροδάκινα, καθαρισμένα και κομμένα σε τέταρτα
- 4 κ. γλ. ξίδι
- 1 κ. σ. μέλι
- 1 κόκκινη πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
- 110 γρ. πράσινη σαλάτα με βότανα
- 100 γρ. φέτα, ψιλοκομμένη
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και μαγειρέψτε το κοτόπουλο για 3- 4 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ψηθεί καλά χωρίς να είναι ροζ.
- Αφήστε στην άκρη σε ένα πιάτο να ξεκουραστεί και κόψτε σε κύβους ή λεπτές φέτες.
- Στη συνέχεια ρίξτε τις φέτες ροδάκινου σε μισή κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και λίγο αλεσμένο μαύρο πιπέρι. Ψήστε για 1- 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το υπόλοιπο ελαιόλαδο με το ξίδι, το μέλι και την πιπεριά τσίλι.
- Τοποθετήστε την πράσινη σαλάτα σε μια σαλατιέρα ή ένα βαθύ πιάτο και ανακατέψτε με το μείγμα ελαιόλαδου.
- Προσθέστε το κοτόπουλο και τα ροδάκινα και γαρνίρετε με τη φέτα.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!