HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θερμή υποδοχή στη Μαρία Σάκκαρη- “Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες”


Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στη Μαρία Σάκκαρη μέλη της οικογένειάς της αλλά και φίλοι, οι οποίοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή της από τη Γαλλία. Η Ελλινίδα τενίστρια έφτασε στην Ελλάδα μετά από την σπουδαία πορεία που κατέγραψε στο Roland Garros, φθάνοντας μέχρι τον ημιτελικό.

Αφού αγκάλιασε τους γονείς της, δήλωσε για την επιτυχία της και την αγάπη που εισέπραξε: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Ευχαριστώ πραγματικά όλους τους Έλληνες. Ήταν λίγο πικρό το τέλος αλλά όλα ήταν πολύ θετικά. Ήμουν ένα πόντο μακριά, τόσο κοντά δηλαδή στη νίκη. Δυσκολεύτηκα πολύ να το χωνέψω. Κρατάω πολλά θετικά. Συνεχίζουμε δυνατά από εδώ και πέρα. Σίγουρα ήταν μεγάλο βήμα για μένα, απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να φτάσω πολύ ψηλά. Είμαι σε ψηλή θέση και πιστεύω τον εαυτό μου. Σίγουρα μου δίνει ώθηση το μυαλό μου, η Ελλάδα, όλοι οι Έλληνες και η οικογένειά μου. Χωρίς την οικογένειά μου τίποτα δεν ήταν δυνατό».

Η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε και για τη μεγάλη επιτυχία του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος αγωνίζεται αύριο στον τελικό της διοργάνωσης. «Ο Στέφανος πήρε το αίμα μας πίσω μετά από αυτό που έγινε με μένα. Είναι παιχταράς. Του εύχομαι επιτυχία. Ό,τι και να κάνει μας έκανε περήφανους. Είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα» είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια