Η Θεματική Παιδείας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πιερίας καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση-απαγωγή του συναδέλφου εκπαιδευτικού Γυμνασιάρχη Αιγινίου. Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να αναλάβει τις ευθύνες της και να προστατεύσει εκπαιδευτικούς και μαθητές από ακραίες ομάδες. Η αδιαφορία της για τη δημόσια παιδεία οδηγεί τα σχολεία μας στην απόλυτη υποβάθμιση. Τα σχολεία είναι χώρος παιδείας, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, είναι φάροι πολιτισμού. Η λύση στην αμάθεια και τη βία είναι η παιδεία.
Καλούμε την κυβέρνηση να εφαρμόσει τις τεκμηριωμένες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την προστασία της υγείας της σχολικής κοινότητας της χώρας και να εγγυηθεί την ασφάλεια όλων των μαθητών και εκπαιδευτικών.
Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, όλη την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα της Πιερίας σε επιφυλακή. Όχι στον διχασμό, όχι στην τρομοκρατία. Ναι στη δημόσια παιδεία και τη δημόσια υγεία. Η δημοκρατία θα νικήσει.











0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!