Παραδόθηκε στις αρχές της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο παρουσιαστής αναζητείτο στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Εκείνος ήταν σπίτι του και λίγο μετά τις 14:30 βγήκε, πήρε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε στο αστυνομικό μέγαρο.
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος “αναζητείτο” από την Αστυνομία ύστερα από την καταγγελία που έκανε χθες (21.12.2021) μια 23χρονη γυναίκα, με την οποία ο παρουσιαστής είχε σχέση όταν εκείνη ήταν 18 ετών και η οποία είδε ότι εκείνος είχε ανεβάσει σε πορνογραφικά sites φωτογραφίες και βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές!
Τις εξελίξεις είχε προαναγγείλει νωρίτερα ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη γυναίκα που έχει κάνει τη δεύτερη καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, τόνισε πως είχε γίνει μήνυσε σε βάρος του παρουσιαστεί και επί της ουσίας η σύλληψή του ήταν ζήτημα χρόνου.
Πηγή










0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!