HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απίστευτες καταγγελίες για το Νοσοκομείο Κατερίνης απο τον Τάσο Αετόπουλο! Εικόνες και συμπεριφορές τριτοκοσμικής χώρας.... (βίντεο)


Τι απαντάει στο στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης

Αποκαλυπτικός και ευθύς παρουσιάστηκε στην ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην Kapa News ο συμπολίτης μας εκπαιδευτικός κ. Τάσος Αετόπουλος.

Ο κ. Αετόπουλος χωρίς να... “μασήσει” τα λόγια του αποκάλυψε όλα όσα βίωσε τον περασμένο Αύγουστο στο Γ. Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου πήγε για νοσηλεία τον πατέρα του με διάγνωση εγκεφαλικό επεισόδιο, τον οποίο έχασε μετά απο 7 ημέρες (1/9/2021).

Επίσης εξήγησε γιατί περίμενε 4 περίπου μήνες πριν δημοσιοποιήσει την εμπειρία του στο Νοσοκομείο Κατερίνης, και για ποιον λόγο βγήκε εχθές με δημόσια επιστολή στα τοπικά ΜΜΕ και περιέγραψε την περιπέτειά του.

Μίλησε για ανάρμοστες συμεριφορές, ορισμένων (όχι όλων) εργαζόμενων και για παιδαριώση λάθη που έγιναν κατα την νοσηλεία του πατέρα του εκεί.

Δεν παρέλειψε ν' απαντήσει και στο σημερινό δελτίο τύπου που εξέδωσε το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης, προκαλώντας τους μάλιστα, να κινηθούν νομικά εναντίον του εαν όντως θεωρούν “ανακρίβειες” τα όσα καταγγέλει. Σε ότι αφορά την απάντηση του διοικητή του Γ.Ν. Κατερίνης ανέφερε πως δεν διαφωνεί μαζί του στο θέμα της έλλειψης προσωπικού που αναφέρεται ο κ. Διοικητής, αλλά παρ' όλα αυτά το γεγονός αυτό δεν αποτελεί άλοθι για τέτοιες ανάρμοστες συμεριφορές σαν και αυτές που βίωσε.

Κλείνοντας την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξή του ο κ. Αετόπουλος ανέφερε πως μετά την επίσημη και επώνυμη καταγγελία του έγινε αποδέκτης πολλών μαρτυριών απο συμπολίτες του για παρόμοια περιστατικά στο Νοσοκομείο Κατερίνης, ζητώντας παράλληλα απο όλους εκείνους που επικοινώνησαν μαζί του να φανούν πιο θαραλλέοι και να βγουν μπροστά να μιλήσουν φανερά και επώνυμα, μηπως έτσι καταφέρουν όλοι μαζί τελικά και βελτιώσουν την υγεία και τις υπηρεσίες της σε πιο ανθρώπινο και αξιοπρπεπές επίπεδο, όπως άλλωστε μας αξίζει.



Η απάντηση του Τάσου Αετόπουλου στο στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης

"Με αφορμή την απαράδεκτη απάντηση του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού της Παθολογικής Κλινικής του Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης, η οποία είμαι σίγουρος ότι δεν εκφράζει την πλειοψηφία τους, έχω να πω ότι:

  • Οι ηθικές μου αξίες δεν επιτρέπουν σε μένα, μόνο να εκμεταλλευτώ πολιτικά τον θάνατο του πατέρα μου , αλλά δυσκολεύομαι και να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα μπορούσαν να το κάνουν.
  • Όσον αφορά την ανακρίβεια αυτών που ισχυρίζονται ότι παραθέτω στην επιστολή μου, μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποιο νόμιμο μέσον θέλουν να το αποδείξουν, ειδάλλως ψεύδονται. Εγώ από πλευράς μου μπορώ, αν το θέλουν, να γίνω πιο συγκεκριμένος σε αυτά που αναφέρω.
  • Τέλος οι εργαζόμενοι θα πρέπει να είναι αλληλέγγυοι σε οποιαδήποτε προσπάθεια αποβλέπει στην βελτίωση της λειτουργίας του νοσοκομείου και όχι να στέκονται απέναντι της.

Για το δημοσίευμα της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης δε έχω να σχολιάσω τίποτα παρά το ότι συμφωνώ με το μεγαλύτερο μέρος του.

Αναστάσιος Αετόπουλος – Εκπαιδευτικός"



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια