HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Στο... "σκαμνί" της δικαιοσύνης ο Δημήτρης Κούβελας γιατί με τις δημόσιες δηλώσεις του προκαλεί ζημία στην οικονομία....


Κλητήριο θέσπισμα προκειμένου να δικαστεί ως κατηγορούμενος, έλαβε εχθές (14/2/2022) ο γνωστός καθηγητής Φαρμακολογίας κ. Δημήτρης Κούβελας, προκειμένου να δικαστεί στις 29 Μαρτίου 2022 στο Β' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Το κατηγορητήριο αναφέρει πως λόγω των δημόσιων δηλώσεών του στις19/08/2021 μέσω του facebook, για την "κίτρινη κάρτα" του εμβολίου, (διαβάστε εδώ), οι οποίες θεωρούνται και ως "ψευδείς ειδήσεις",  έχει προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων με αποτέλεσμα την ματαίωση "προγραμματισμένων πράξεων" (το εμβόλιο μάλλον εννοεί), με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στην οικονομία του τόπου...


Μάρτυρες δε  κατηγορίας είναι ο θεράπων γιατρός του κ. Χαρδαλιά όταν έπαθε το ισχαιμικό επεισόδιο τις ίδιες περίπου ημέρες (Αύγουστο του2021 διαβάστε εδώ), ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Εξαδάκτυλος και ο κοσμήτορας (και προϊστάμενος του κ. Κούβελα) της Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ, κ. Θεόδωρος Δαρδαβέσης ο οποίος μάλιστα είχε έλθει και σε αντιπαράθεση με τον κ. Κούβελα εκείνες τις ημέρες (διαβάστε εδώ).

Ο κ. Κούβελας πάντως μέχρι στιγμής δεν προέβη σε κάποια επίσημη δήλωση για το θέμα αυτό. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Kapa News  με τον καθηγητή Φαρμακολογίας, πήραμε την απάντηση πως ο κ. Κούβελας θα συμβουλευτεί κατ' αρχήν τους νομικούς του και θα πράξει αναλόγως τις επόμενες κιόλας ημέρες.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια