HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μάνος Δασκαλάκης: Όσα έδειξε η γλώσσα του σώματος κατά τη συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη


Μία ημέρα μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και όχι μόνο από όσα είπε ο ίδιος…

Ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα και εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης τους, Τζωρτζίνας, μίλησε για το ξεκίνημα της σχέσης τους, τη δημιουργία της οικογένειας τους και όσα εφιαλτικά ακολούθησαν για τα οποία – όπως ισχύριζεται από την πρώτη στιγμή- δεν γνώριζε τίποτα.   

Τι λέει όμως η γλώσσα το σώματος;

Ο χρήστης του Twitter @pokaaaahh, ο οποίος είναι ειδικός στην ανάλυση της γλώσσας του σώματος, ανέλυσε καρέ καρέ τη συνέντευξη που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη και μοιράστηκε τα “κρυμμένα” μηνύματα με τους followers του. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος είχε αναλύσει τη γλώσσα του σώματος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στις πρώτες δηλώσεις του έξω από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά. 

Όπως ξεκαθαρίζει: “Δεν είναι σκοπός της παρακάτω ανάλυσης να υποκαταστήσει σε καμία περίπτωση την δουλειά της αστυνομίας. Το μόνο που κάνει είναι να παραθέσει ορισμένες παρατηρήσεις και να τις αξιολογήσει σε μία κλίμακα παραπλανητικής συμπεριφοράς. Οι αντιδράσεις κάθε ανθρώπου, σε ακραίες καταστάσεις, μπορεί να είναι μοναδικές και να παρεκκλίνουν από τις αναμενόμενες. ΤΙΠΟΤΑ από τα παρακάτω δεν είναι απόλυτο”.

Τι αναφέρει στην ανάλυση του

Η Αγγελική Νικολούλη μπαίνει κατευθείαν στο “ψητό” αναφέροντας ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου της είχε πει ότι “μην νομίζεις ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είναι άγιος” με τον Μάνο Δασκαλάκη να δείχνει αμέσως stress reaction/ adaptor (το σώμα του μετακινείται έντονα δεξιά αριστερά, ενώ η ανάσα που παίρνει (#heavy_chest_breathing) ακούγεται μέσα από το μικρόφωνό του, σε μια “φαινομενικά” αθώα ερώτηση, καθώς το “δεν είναι άγιος” μπορεί να αναφέρεται σε πάρα πολλά πράγματα.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια