HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


“Κάτι ψήνει» ο Χρήστος Δρούγκας πάλι, αλλά τι;


Το είδατε κι εσείς εεε; Ο γνωστός Κατερινιώτης τραγουδιστής και τραγουδοποιός Χρήστος Δρούγκας, φαίνεται πως έχει απογειωθεί πια!
Μετά την τελευταία του μεγάλη επιτυχία με τίτλο «Χάνομαι» που κυκλοφόρησε στα τέλη του Φεβρουαρίου, μ’ ένα εξαιρετικό βίντεο κλιπ, ο Χρήστος δεν σταματιέται. Συνεντεύξεις σε περιοδικά, εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοπτικές εκπομπές sites κ.λ.π. σε όλη την χώρα, και στην Κύπρο. Περιζήτητος σου λέμε…



Αυτό όπως που είδαμε σήμερα το απόγευμα στην τηλεόραση, και συγκεκριμένα στον Σκάϊ μας άφησε άφωνους. Εκτός από εξαιρετικός καλλιτέχνης ο Χρήστος Δρούγκας αυτή την εβδομάδα θα μας δείξει και το ταλέντο του στην μαγειρική, αφού είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Κάτι ξαναψήνεται» με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.



Το είδατε κι εσείς εεε; Ξεκίνησε σήμερα και θ’ ολοκληρωθεί (όπως συνηθίζεται) την Παρασκευή. Τι λέτε; Θα καταφέρει να κερδίσει ο δικός μας Χρήστος;



Χωρίς να γνωρίζουμε κάτι συγκεκριμένο, γνωρίζοντας όμως τον ίδιο τον Χρήστο προσωπικά, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους και θ’ αναδείξει την Κατερίνη και την Πιερία.

Καλή επιτυχία Χρηστάρα μας!!!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια