HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φωτορεπορτάζ απο τις επετειακές εορταστικές εκδηλώσεις στην Κατερίνη για τη ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


Στον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Μάχης της Κρήτης.

Μετά το πέρας της Κυριακάτικης λειτουργίας της εκκλησίας, πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση για τους Κρήτες πεσόντες, ενώ αμέσως μετά έγινε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Κρητών πεσόντων Μακεδονομάχων, που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Ναού. Στο τέλος της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών κ. Μανιουδάκης, συνοδεία μελών του συλλόγου τραγούδησε ένα ριζίτικο τργούδι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμοραχος της Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος (ως συνδιοργανωτής), η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πιερίας κ Σοφία Μαυρίδου, Οι βουλευτές Πιερίας κ. Ξ. Μπαραριάκος και Σάββας Χιονίδης, εκπρόσωπος της κ. Μάνη Παπαδημητρίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας κ. Γιώργος Τζήμας, ο πρόδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πιερίας κ.  Παναγιώτης Πατσιαλής, εκπρόσωπος του Λιμενικού Κατερίνης, εκπρόσωπος των ΑΧΕΠΑΝΣ Κατερίνης, και εκπρόσωποι ποντιακών συλλόγων, καθώς και πολλοί άλλοι γνωστοί Κατερινιώτες.

Ακολουθεί φωτογρεπορτάζ απο την εκδήλωση:

 



















 


































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια