HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πολλά και θερμά ευχαριστώ από τους συμβασιούχους του Δήμου Δίου-Ολύμπου, στον Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Κουρεάτη και τον Χρήστο Κομπατσιάρη για την συμπαράστασή τους!


Στα Δικαστήρια της Κατερίνης βρέθηκαν σήμερα το πρωί, 10 συμβασιούχοι του Δήμου Δίου – Ολύμπου, που είχαν προσληφθεί κατά την περίοδο του Covid λόγω εκτάκτων αναγκών που είχαν προκύψει την περίοδο της πανδημίας, και που έληγε η σύμβασή τους, συνοδευόμενοι από τον Αντιδήμαρχου κ. Κωνσταντίνο Κουριάτη και τον πρόεδρο των Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας κ. Χρήστο Κομπατσιάρη, για να ζητήσουν παράταση των συμβάσεων τους προκειμένου να καλύψουν επείγουσες Κι έκτακτες ανάγκες του Δήμου, λόγω του καλοκαιριού.
Η απόφαση τελικά που απέσπασαν οι εργαζόμενοι ήταν προς την θετική κατεύθυνση, αφού δόθηκε παράταση των συμβάσεων τους από το Δικαστήριο, μέχρι την ημερομηνία της οριστικής εκδίκασης της υπόθεσης.

Την απόφαση αυτή υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, τόσο οι 10 εργαζόμενοι του Δήμου Δίου- Ολύμπου, όσο και ο Αντιδήμαρχος κ. Κουριάτης, αλλά και ο πρόεδρος κ. Χρήστος Κομπατσιάρης. Πρέπει να σημειωθεί ότι σύσσωμοι οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Κουρεάτη και τον κ. Κομπατσιάρη, για την θετική τους εισήγηση και την συμβολή τους στην πορεία της υπόθεσης αυτής.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι οι δύο θεσμικοί άνδρες εισηγήθηκαν θετικά στο Δικαστήριο για την παραμονή των υπαλλήλων, με κύριο επιχείρημα την εξυπηρέτηση του Δήμου και των δημοτών, αφού ξεκίνησε η καλοκαιρινή περίοδος και ως γνωστό στον Νότιο Δήμο της Πιερίας οι ανάγκες λόγω τουρισμού, συνήθως αυτή την εποχή είναι αυξημένες.

Το δεύτερο επιχείρημα που χρησιμοποιήθηκε στην ίδια εισήγηση ήταν η εμπειρία και η αποτελεσματικότητα των υπαλλήλων.

Προφανώς, όλα τα παραπάνω συνεκτιμήθηκαν από το Δικαστήριο, και έτσι εξέδωσε την προσωρινή τους παραμονή, έως την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης.

Όταν τελικά συνεργάζονται οι θεσμοί μεταξύ τους, μόνο καλό για τους πολίτες και τους εργαζόμενους μπορεί να βγει απ’ αυτή την συνεργασία.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια